Aktywne Wpisy
niebieskosc +70
Jestem zadowolony. W 2017 roku kupiłem działkę (prawie 2ha). Nad brzegiem jeziora, przy polu golfowym. Chciałem zbudować osiedle. Pochwaliłem się na wykopie, że stałem się deweloperem :) JA normalny IT. Zainwestowałem DUŻO pieniędzy, jeszcze więcej czasu. I....... ch.j. Główny inwestor się wycofał. Różowa poznała innego pana i się rozwiodła (z hukiem). Ciągle coś.
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
Ale postanowiłem, że będę to ciągnął. I wiecie co? Właśnie kończymy pierwszy dom. 2,6 miliona :) Żadnego oszczędzania. Najlepsze
oswiecon +460
Wyborcy Konfederacji! Na którą Konfederację będziecie głosować w tych wyborach?
Tę, która chce zniesienia 500+ (link) czy tę, która gwarantuje, że zostawi 500+ (link)?
Tę, która opowiada się za legalizacją marihuany (link) czy tę, która jest za jej penalizacją (link)?
Tę nazywającą się liberalną (link) czy tę, która mówi że liberalizm to negatywna, destruktywna gangrena (link)?
Tę, która głosuje za
Tę, która chce zniesienia 500+ (link) czy tę, która gwarantuje, że zostawi 500+ (link)?
Tę, która opowiada się za legalizacją marihuany (link) czy tę, która jest za jej penalizacją (link)?
Tę nazywającą się liberalną (link) czy tę, która mówi że liberalizm to negatywna, destruktywna gangrena (link)?
Tę, która głosuje za
Gdzie dac do renowacji felgi z mercedesa sl500 99'? Rant polerowany. Jakie to koszta?
Warszawa/Podlasie
#mercedes #warszawa #kiciochpyta #motoryzacja #mechanikasamochodowa
Ty masz pewnie skręcane wiec nie każdy chce się tego podjąć.
Firma ma dobre opinie, ja byłem zadowolony. Warto zadzwonić.