Aktywne Wpisy

Damianowski +77
Kurła.
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
Płaciłem po 40zł msc za PS i LR.
Później podnieśli ceny 9,83 euro miesięcznie do 18,60. euro.
Po 2 msc w sumie chcę anulować, bo i tak używam tych narzędzie bardzo rzadko.
Czytam... 92,99. Euro za anulowanie subkrybcji?
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-16 060859
Pobierz
Arbuzlele +541

1. Jaką ładowarkę kupić? do tego to będzie mój pierwszy kontakt z takimi bateriami, więc jak by ktoś mógł podrzucić dobry poradnik jak nie spalić chaty to byłbym wdzięczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Wpisywać coś w tym polu przy zamówieniu? Jakby wpisał mniejszą wartość to się mogą do mnie przyczepić przy kontroli? xD
#drony #fpv
źródło: obraz_2023-05-12_214200021
PobierzW takim razie tylko poproszę o propozycję ładowarki
1. Nie chcesz spalić domu, to każde aku ładuj na osobnym kanale (np. dwa osobne wejścia xt60 i 2 wtyki balansera) - droższa wersja, bo dobra ładowarka będzie Cię kosztować tyle co dron xD
Ładowanie równoległe baterii ma swoje problemy i sam decyduje się ładować równolegle tylko małe 450mAh 4S - bo
Sam patrzyłem na ładowarkę Hota D6 Pro bo z tego co patrzyłem to ludzie polecają, widzę droższa niż to co poleciłeś więc pytanie czy warto dopłacać?
@Areooo51: zależy, nowsza z bajerami, na pewno bardziej wytrzymała, zasilana AC/DC i ma 325W na kanał, których na 99.99% nigdy nie wykorzystasz. Tylko przy AC jest tam jakiś limit do 200W
Ja w tej samej cenie brałbym Hota F6 (baaa, bo sam z niej korzystam), masz 4 kanały po 250W, ale zasilana tylko z 24V - więc dodatkowo stówkę musisz dać za