Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jak PiS zamknął lasy dla naszego bezpieczeństwa, a neuropki pochwały ten pomysł?

Jak myślicie z perspektywy czasu: czy to był dobry pomysł?

#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #bekazpisu #covid19 #koronawirus #4konserwy #neuropa #konfederacja
c.....t - Pamiętacie jak PiS zamknął lasy dla naszego bezpieczeństwa, a neuropki poch...

źródło: temp_file.png5810304674104849031

Pobierz

Czy zakaz wstępu do lasów był dobrym pomysłem?

• To był super pomysł! 49.6% (204)
  • Beznadziejny. 50.4% (207)

Oddanych głosów: 411

• 15
  • Odpowiedz
@ItsGrN nie należysz do neuropków bo oni nawet się z ciebie śmieją ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@crest: Na szczęście nie tY wydajesz paszporty, żeby mówić, że się do czegoś należy czy nie.
  • Odpowiedz
@crest: ja nie jestem Szurem ale zakaz wstępu do lasu to był jakis niezly odlot? Co ci ludzie w rządzie ćpają to ja nie wiem, krokodyla?
  • Odpowiedz
Pamiętacie jak PiS zamknął lasy dla naszego bezpieczeństwa, a neuropki pochwały ten pomysł?

@crest: Zjednoczona Prawica zamknęła lasy "cholerne lewactwo to ich wina bo na pewno w głębi duszy pochwalali ten pomysł"
  • Odpowiedz
  • 0
@bndkt15 lewactwo biło brawo PiSowi i popierało ich zamordyzm. To posłowie lewicy przy akompaniamencie tvnu chciało obrzydzać życie wszystkim niezaszczepionym i zamykać wszystkich w domach. Po roku już tego nie pamiętacie, no kto by pomyślał () Prawica typu konfa wtedy głośno protestowała i domagała się zniesieniem obostrzeń.
  • Odpowiedz
@crest: To był super pomysł, bo możemy sobie teraz śmieszkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przypominam że Donald Tusk chciał sprywatyzować lasy, przez co rząd nie mógłby teraz niczego zakazywać żeby lepiej poprawiać humor Polakom.
  • Odpowiedz
  • 0
@Turbojurek przypominam, że po razem z lewicą dzielnie broniło PiSu i ich chorych pomysłów/obostrzeń. Dlatego trzeba o tym przypominać, bo jak widać niektórzy już po roku udają, że było inaczej ()
  • Odpowiedz