Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Mój #niebieskipasek jest maniakiem psów, a właściwie psa. Traktuje swoją sukę jak drugą partnerkę, generalnie lubi #!$%@?, że oddałby za nią życie, że chciałby zostać z nią na zawsze xD. Śpi z nami ten pies w łóżku, mi każe przypodobać się psu, żeby mnie polubił. Nawet potrafił powiedzieć, że oddałby życie za matke i za tego psa (mnie już nie wymienił xD), matke rozumiem, ale żeby własna dziewczyna była niżej psa zwykłego?

Widzę, że pojawia się narracja, że to nasza wina, że spadły u nas r0syjskie rakiety, i gdzie były służby i jaka to kompromitacja dla armii, a pomija się prosty fakt, że winna jest r0sja, koniec kropka.
Nie rozumiem jaka tu wina naszego kraju, nawet jeśli podjęte działania były nieracjonalne(zatajenie sprawy) albo nieskuteczne(nie udało się zestrzelenie)?
Ofiary gwałtu też pewnie winią kacapy za prowokowanie gwałciciela i brak skutecznej obrony?
#ukraina #r0sja #wojna #polska
Kto jest winny?
@Kierowca-ufo: Jak wdac nie rozumiesz wielu spraw. A w dodatku sie osmieszasz. Zapytasz pewno jak - no bo tego to napewno nie rozumiesz. spiesze wyjasnic:
1- porownujesz przypadek z przewodowa z przypadkiem z bydgoszczy. Gdzie:
a) w przewodowie polskie sluzby nie mialy szans zareagowac
b) o bydgoszczy wiedzialy i uja zrobily
2- Nikt nie twierdzi ze to nasza wina ze w nas strzelaja. Uroiles
Naprawdę mam zrobić screeny z dzisiejszego dnia, żebyś odszczekał że nikt tak nie twierdzi, czy sam przescrolujesz tag?
"nikt z IQ powyzej ameby"
A ze Ty sie spinasz wypocinami ameb? Ciagnie swoj do swego?
@Kierowca-ufo: FTFY
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@01100011011010000110000101101101: to, że ty nie wiesz, to nie znaczy, że inni nie wiedzą. To, kiedy zamilczeć, też nie wiesz.
Mam wrażenie, że bardzo wielu rzeczy nie wiesz.
Zrób coś z tym, wyłącz komputer, idź na spacer, kup sobie frytki, zjedz je A potem jeszcze sobie gdzieś idź.
@wykopyrek: A ty kolego zyj sobie w opowiesciach z mchu i paproci. POLSKA JEST POTEGA!
Przed 39r tez byla.
Jeszcze zdążysz na ten spacer.
Wykopkowe szpecemajstry. Wojsko nie zestrzeliwuje rakiet nie stanowiących zagrożenia, a sama rakieta była pod ciągłą obserwacją. Jakikolwiek pajac dyskredytujący wojsko bez jakichkolwiek powodów jest dysydentem, potencjalnie z tych radykalnie szkodzących Rzeczpospolitej.
@01100011011010000110000101101101: pewnie nawet Amerykanie nie byliby zdolni wykryć tego pocisku, jakby kanadzie coś takiego #!$%@?ło :p
No ale to trzeba wiedzieć jak działa OPL
znasz może taki serwis jak google? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Ulfric_Stormcloak: Co ty #!$%@? za kacopoly? Ta rakieta leciala na strategiczne polskie zaklady produkujace materialy wybuchowe jak i zaklady remontowe floty powietrznej. O jakim OPL ty piszesz? Jakie niby OPL ma polska? Jedna baterie patriot ktora dalej nie jest uzywana gdyz zaloga dalej sie szkoli? 400km w glab kraju i nikt nie wie ze to leci? a nawet nie mamy pojecia ze
Wpisałeś w google jak działa OPL? Czy dalej bedziesz pajacować? :p
@Ulfric_Stormcloak: A jak ma niby dzialac OPL ktorego sie nie ma?
Polska nie ma OPL a jedna bateria patriot moze chronic co najwyzej Warszawe i ta stodole kaczysnkiego w ktorej mieszka.
OPL hehe Kraj z gowna i patykow nawet nie wiedzial ze cos wlecialo nie mowiac juz nic o tym gdzie to spadlo.
@Ulfric_Stormcloak: Poczytaj rowniez jak dziala bron atomowa, satelity i rakiety kontynentalne - Polska rowniez tego nie ma, tak jak OPL
Ale tu nawet nie chodzi o to co ma Polska a czego nie ma. Moze i Polska jako kraj z gowna i patykow nie ma mozliwsosci chronienia wlasnego nieba jak i zestrzeliwania zagrozen. Ale zeby przez 4 miesiace nie wiedziec ze cos wlecialo a gdzie spadlo