Aktywne Wpisy
Kapitalista777 +282
Z tą zmianą definicji gwałtu pędzimy w zawrotnym tempie w stronę Hiszpanii. Już wkrótce to ty będziesz musiał udowadniać, że miałeś zgodę, a nie kobieta, że została zgwałcona. W zeszłym tygodniu skierowanie prac do komisji poparły WSZYSTKIE partie w Sejmie.
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
A teraz was zastrzelę. Wiecie, że w Hiszpanii zakazany jest tzw. catcalling, czyli zaczepianie kobiet na ulicy czy np. gwizdanie na nie. I uwaga - dotąd było to wykroczenie, obecnie jest to
DROBNY_PIJACZEK +21
Gdy sprawca jest na 100% winny.
Czy lepiej żeby do śmierci pracował w jakimś kamieniołomie?
To tak odnośnie zabicia tego 8-latka
#prawo #moralnosc #etyka
No? No?
@xede: Tylko czy jego praca byłaby warta tego? Ile on tych kamieni wykopie? A trzeba nakarmić, dać miejsce do spania, kogoś do pilnowania, pobijesz go jak nie będzie pracował? Wtedy nie będzie mógł pracować. Czapa tańsza imo.
Kara śmierci w zawieszeniu do pracy czy coś xd
Każdy może skręcać długopisy czy tam nie wiem, skręcać kable jakieś xd
Zarobiłby na swoje utrzymanie
@xede: Chodzi mi o to że nawet pracując to jest to kolejne miejsce do "obsadzenia" strażnikami, zarządcami i dyrektorami etc, czy to nie spowoduje że koszt jego "utrzymania" w pracy pomimo że będzie zarabiał jakieś grosze nie będzie wyższy niż to co obecnie ma gwarantowane w więzieniu.
@Homunculus_zhejto_wannabe_oskarek j/w
No chyba że porównujesz z czapą (sorki mogę mylić wątki, n-te piwko poszlo)
To wtedy faktycznie oszczędność na takim ścierwie xd