Wpis z mikrobloga

Niestety to koniec patostreamow. U2 jest skończone, raszeja to gwno, Mariusz jest za bardzo upośledzony mimo że początki były genialne to teraz albo śpią, albo czekają na wodę byle tylko wyłączyć kompa. Wszystko co robicie to cope mireczki radzę sobie odpuścić. Brak atencji spowoduje jakieś ostatnie podrygi ale ustawa Ziobry i tak ubije wszystko za jakiś czas. Radzę znaleźć jakieś nowe hobby bo piękne czasy minelym Tyle ode mnie.
#danielmagical #patostreamy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Showse: a teraz wyobrazcie sobie ze jeden z aktorow z raszei umiera, co przy ich upadkach i stylu zycia nie jest trudne do wyobrazenia i wtedy sie zacznie tepienie patostreamow. raszei i tak dlugo trwa jak na xxi wiek bo socjale juz rzekomo pracuja nad utemperowaniem tego. jacys debile powtarzaja tu ze trzeba kogos ubezwlasnowolnic zeby sadowanie doprowadzic kogos do leczenia odwykowego ale czego sie spodziewac po ludziach ktorzy chca
  • Odpowiedz
via Android
  • 16
@don-zwierz nie wiem. śmierć kogoś z Raszei albo meneli bystrzaka przyspieszy wszystko. Mam nadzieję że za wszystko odpowie tucznik obslizgla glizda. Sam to rozpaczał i podjudzal a teraz jak pali się przy wywloku wielki family friendly content, który i tak jest papierkiem owijajacym g---o. Mógł to inaczej rozegrać ale jest za głupi i życzę mu Sztumu który wiem że nastąpi.
  • Odpowiedz
@Showse: mozesz mu zyczyc ale to go nie spotka. moze za mariusza tez jest odpowiedzialny daniel? mariusz zna sie od dawna z goha ktora poznal (uwaga uwaga szokujaca informacja) na odwyku. przyprowadzil go baobab ale wiadomo ze daniel jest tez odpowiedzialny za inflacje w polsce. jacek ktory chlal przed strimami to tez zapewne wina daniela. nieudolnosc wykopkow to tez wina daniela xd do czego to doszlo zeby karac rodzine za
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@don-zwierz ale to tucznik wysłał tam Jace, to on na nich zarabiał, to przez jego działalność cała urzędnicza nie mogła spać i się działy cuda. To na miesięcznym streamie po wyjściu z paki Mairusz zyskał popularność
  • Odpowiedz
@don-zwierz: to nie zmienia faktu Że są filmy z przekazania komputera Mariuszowi przez Danielka podłączania konfigurowania Instagramy z raszei jak informuje będzie live i streamow z raszei przez Daniela , Wszyscy Wiedza kto za to odpowiedzialny poczekaj chwilkę , Nikt nie będzie dalej szukał jak Daniła , wchodzi prawo Fas za to odpowiedzialny i elo w pasiak , wszystko już gotowe , proszę pakować książki pociąg odjeżdża
  • Odpowiedz
@Showse: co ty opowiadasz? xd to ze ty nie ogladales strimow z baobabem, mariem i chydym bykiem to nie znaczy ze nikt nie ogladal. co to za argument w ogole? wlewal jackowi albo mariuszowi wodke do ryja? nie. co wiecej, robil wszystko zeby taki mariusz nie zachlewal sie do upadlego, krecil jakies ciuchy, kazal sie myc i nawet jakiegos kompa wykombinowal po wszystkim ale wiadomo ze ta narracja ze daniel
  • Odpowiedz
@don-zwierz: Największym wrogiem Daniela Magicala jest Daniel Zwierzyński. Na drugim miejscu są pieniądze.

Mylisz się całkowicie w kwestii powrotu do sztumu. To jest tylko kwestia czasu.

Ogólnie zawsze problemem Tucznika był fakt, że wiele razy próbował wyprowadzić się z U2 i strimować z "nowego mieszkania ale zawsze kończyło się to upadkiem osoby strimerskiej.
Dziwnym trafem, ludzie z czasem zrażają się do Tuczenki, a jedyne na czym im zależy to śledzenie życia
  • Odpowiedz
@Showse: oo jest i on wykopek maruda xD Mariuszek mu nie pasuje. I jeszcze myśli że grubas ma w dowodzie pół Torunia i każdy kto tam umrze jest mu przypisywany przez prokuraturę jako morderstwo xD ja p------e
  • Odpowiedz
I Mariusz i Jacek są dorośli i na moje to mogą kopnąć w kalendarz po czym wyzionąć ducha i wąchać kwiatki od spodu, byle na strimie. Kogo to obchodzi. To ich życie
A i alkoholika tak łatwo alkoholem się nie da zabić.
  • Odpowiedz
@wonsztibijski: ale wiesz ze on siedzial w bydgoskim fordonie? to raz. dwa on wroci do pierdla bo wy sobie tak wymarzyliscie i zyjecie ta nadzieja. za co? za obraze funkcjonariusza xd teraz ma jakiegos adwokata wiec tu nawet zawiasy bylyby czym nadwyraz mocnym. trzy, ta nikola miala go juz zostawic kilka tygodni temu wg szacunkow wykopkow xd tu nawet byl taki jeden co odliczal ile to juz czekacie na powrot
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@filixcastellano gościu ale mam w dupie tych meneli. Lubiłem patostreamy i czasami ich oglądać. Teraz po prostu się nie da i mówię że odpuszczam. Niech robią co chcą a discord niech sobie czeka ze spuszczonymi gaciamy tydzień na pół godzinny stream aż w---a przyjedzie lub stekajaca Marta rozkaże i Mariusz wylaczy xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@don-zwierz długi, US, eksmisja mów co chcesz ale nie ma szans na normalne życie ile by nie tapowaly matki. Jest przegrany i trafi w pasiak albo pod most.
  • Odpowiedz