Aktywne Wpisy
luke-mat +929
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
klaudia-hadalala +218
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz

@kalkulatorgieldowy z bólem serca stwierdzam, że ten projekt się zepsuł. W zeszłym roku można było wszytko policzyć bez logowania się, co zapewniało względną anonimowość. Teraz żeby cokolwiek zrobić trzeba założyć konto i wszytko zostanie zapamiętane. W zeszłym roku nawet dałem na ten projekt jakiś hajs bo był użyteczny, chociaż nie pokazywał dokładnego sposobu obliczeń. Teraz nie dość, że nie wiem czy wszystko było poprawnie policzone, to jeszcze mam zaufać anonimowym ludziom, że nie sprzedadzą moich danych. Ja podziękuję, a szkoda bo łączyłem z tym projektem dużo nadzei ( ͡° ʖ̯ ͡°)
- Danych nie zapisuje i nawet jak odświeżysz przeglądarkę to wszystko znika
- maila możesz podać zmyślonego ale wtedy nie będziesz w stanie przypomnieć hasła bez pisania do mnie. Nie mam nawet potwierdzania maila.
No i też coś tam rzuciłem, ale nie wiem czy i jakiego maila tam podawałem.
No ale oczywiście nikt nic nie robi charytatywnie, tylko jak zarobiłem grosze w tamtym roku to tak średnio. No i ktoś bierze za to odpowiedzialność jak będzie źle policzone? Zakładam, że nie i jest to zawarte w
Jasne, mogę zmyślić maila, za rok albo 5 dowiem się, że mogę kupić nowy starter do telefonu żeby mieć unikatowy numer. Bardzo podobał mi się ten projekt i życzę Ci dużo sukcesów, ale ja w obecnej formie nie będę z tego korzystał. Twój