Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
dariusz44 +209
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem
Podejrzewam, że kilka elementów wymienionych plus lakierowanie.
W 2k13 Mazda 3 to od 70k do 90k zł .
Jak w 3 lata 20k na szkodach wypłacone to to 1/3 auta była robiona.
To po takim raporcie już by mi się nie chciało jechać.
@trzaichlac69 Co to za bzdurna logika w ogóle xD popatrz ile kosztują po cenach z aso elementy karoserii, jakieś ślizgi, plastiki, czy nawet głupie spinki, plus roboczogodziny, nie wspominając o sytuacji jak do wymiany idzie np. lampa. Gdyby to
@FuckYouTony: ta mazda nie ma ramy a tyle to kosztuje zgodne ze sztuką naprawienie auta po wymianie zderzaka, lampy i malowaniu okolicznych elementów xD Oczywiście mowa o zwykłych światłach i zderzaku bez wodotrysków.
W Mazdaczce lakier po naprawie to jest pewnie lepszy niż fabrycznie. Przy tej marce w ogóle bym się nie przejmował historią szkód tylko patrzył ile faktycznie na aucie jest rdzy...