Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +65
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
ktoś normalny: są dwie płcie
tęczak: NIEPRAWDA mam badanie że tak nie jest a ty masz swoje badania? czy tylko chłopski rozum bo ja mam i są one autrostwa dr shekelberga mającego wielki autorytet, tu masz link do artykułu na 20 stron a ty masz jakieś badania że są 2 płcie hmm? hmm?
#neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #bekazneuropy
@jestem_tunowy: Chyba raczej "ktoś niedoinformowany" - normalna osoba zwyczajnie powie, że płeć (zbior biologicznych cech) to bimodalne spektrum, bo sklada sie z wielu poziomow uporzadkowania - to wlasnie obecnie mówi nauka, niezależnie od tego jak bardzo intensywnie bedziesz to wypierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest również płeć społeczno-kulturowa, która jest zbiorem cech kobiecych, meskich i mieszanych - wiele kultur ma społeczną
@tomo1111: O, odezwał się niezrownowazony typ, który po prośbie o zrodlo (dotyczace dowodow na to, że psychoterapia działa w przypadku dysforii) wyslal kogos dracego ryj na youtube. Patologia Twojego pokroju raczej nie powinna się wypowiadać, nie sadzisz? :D