Aktywne Wpisy
spirityfree +44
Duża ilość partnerów seksualnych do około 30 roku życia jest różnie postrzegana zależnie od płci. Kobiety określa się puszczalskimi a mężczyzn zdobywcami gdzie tak naprawdę w większości po obu stronach chodzi o jedno - przyjemność. Płeć niczego nie zmienia. Śmiejecie się z Julek, które po 30 chcą szukać stabilnych relacji gdzie sporo mężczyzn, którzy odnajdują się w relacjach międzyludzkich ma dokładnie tak samo. W czym tkwi problem? W męskiej hipokryzji. Facet może
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
Change my mind.
#aferaanalna