Wpis z mikrobloga

Wykopkowa Prawica ma nowego bohatera! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typ zesrał się w miejscu publicznym i podtarł się czyjąś tam flagą LGBT ale według wykopków jest to beka z "LGBT" i "Lewactwa", ale ten ich bohater pokazał temu lewactwu xDD

To że news o murzynie który zesrał się w Ameryce jest na głównej wykopa już dawno nie dziwi, ale to chyba pierwszy przypadek gdzie murzyn który zesrał się w Ameryce jest celebrowany przez "Elite" wykopa xDDD

#bekazprawakow #neuropa #usa
Pobierz McWozniak - Wykopkowa Prawica ma nowego bohatera! ( ͡° ͜ʖ ͡°) 
Typ zesrał się w miejs...
źródło: Screenshot_2023-05-03-00-58-54-39_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
  • 50
@Fipaj: jeszcze śmieszne jest sugerowanie że to przez "krzykaczy", jak przecież te 10 czy 15 lat temu jak LGBT praktycznie nie istniało jako temat w Polsce też byś bezpieczniejszy był mówiąc o tym że jesteś homofobem niż homoseksualistą xd
@McWozniak:

Mówisz o kraju w którym masz strefy anty-LGBT

I co, w tych 'strefach' nie mogą żyć osoby LPG? Jakie restrykcje takowe wprowadzają? Bo z tego co wiem to 'tylko' symbolika - sprzeciw wobec brutalnej i obrzydliwej ideologii LGBTP+.

i w którym politycy partii rządzącej zrobili sobie punkt wyborczy z atakowania osób LGBT.

Cóż, gdyby osoby LGBT miały więcej rozumu niż klamka wejściowa do mojego domu tudzież kuweta mojego kota to
@Fipaj:

I co, w tych 'strefach' nie mogą żyć osoby LPG? Jakie restrykcje takowe wprowadzają? Bo z tego co wiem to 'tylko' symbolika - sprzeciw wobec brutalnej i obrzydliwej ideologii LGBTP+

Chochoł. Nic takiego nie twierdzę tylko oram twój argument o tym jak to niby osoby LGBT są traktowane jak półbogowie jak Wojtyła.

Cóż, gdyby osoby LGBT miały więcej rozumu niż klamka wejściowa do mojego domu tudzież kuweta mojego kota to
Oczywiście, że tak - złego słowa nie można na tę bandę powiedzieć

@Fipaj: Ciężko byłoby mówić coś złego/dobrego o przypadkowych ludziach #!$%@?ących się całą masą różnych poglądów, filozofii, zachowan - mowimy o grupie, gdzie mozna znalezc ludzi od skrajnych lewakow po osoby konserwatywne biorace sluby protestanckie.

Zarzuty o homofobię i inne brednie to norma w każdym przypadku gdy ktoś ma czelność wyrazić niepochlebną opinię o tej zbiorowości.

Dasz przykład takiej niepochlebnej
Dasz przykład takiej niepochlebnej opinii, która jest racjonalna? Jeszcze się nie zdarzyło, bym taką zobaczył.

@ziumbalapl: Tak, np. 'Homoseksualizm to choroba, która została wykreślona z listy schorzeń w wyniku terroru tak zwanych środowisk LGBT'. Faktem jest, że głównym czynnikiem, który przyczynił się do depatologizacji homoseksualizmu przez APA, była działalność aktywistów gejowskich, którzy poprzez formę agresywnych protestów, wywierali 'naciski' (groźby, wyzwiska, ostracyzm) na środowisko APA w celu zmiany nastawienia psychiatrii. Trudno się
'Homoseksualizm to choroba, która została wykreślona z listy schorzeń w wyniku terroru tak zwanych środowisk LGBT'

@Fipaj: Choroba czego? Jeśli to psychopatologia - wskaż dowody. Jeżeli fizjopatologia - również - daj dowody.

Trudno się dziwić, że APA ustąpiła - mieli do czynienia z osobami chorymi, które budda wie do czego są zdolne.

Zapomniałeś tylko wspomnieć o drobnym szczególe - naciski nastąpiły po tym, jak badania wskazywały na to, że homoseksualność nie
@Homodoctus:

symbol dewiantow

Homoseksualizm nie jest dewiacją.

@Fipaj:

Faktem jest

Nie jest faktem.
Homoseksualizm nie jest chorobą, bo tak wynika z aktualnej wiedzy naukowej i logiki.
Bo gdyby był, wtedy biseksualizm jest i nie jest chorobą jednocześnie.

nie mogą żyć osoby LPG?

LPG to skroplony gaz petrochemiczny...
Co ma to wspólnego z LGBT?
Wierzysz w zmyślone informacje, które są bezwartościowe.

W sytuacji gdy ktoś mi zarzuca homofobię odpowiadam - to
Homoseksualizm nie jest chorobą, bo tak wynika z aktualnej wiedzy naukowej i logiki.

@Eskim0s: Jest chorobą psychiczną.

Bo gdyby był, wtedy biseksualizm jest i nie jest chorobą jednocześnie.

Biseksualizm to też choroba psychiczna.

LPG to skroplony gaz petrochemiczny...Co ma to wspólnego z LGBT?

Nie, LPG to humorystyczne określenie LGsarnyłosiedzikijeleniełyskijenotyBT.

Homofobia to strach lub obrzydzenie przed osobami homoseksualnymi.

Nie mogę czuć do kogoś obrzydzenia? Muszę wszystkich uwielbiać? Ty uwielbiasz nacjonalistów?

Homofobia jest
@Fipaj:

Jest chorobą psychiczną.

Nie jest, bo wtedy biseksualizm też byłby, ale w połowie.
Analiza konsekwencji i źródła naukowe to wykluczają.

Biseksualizm to też choroba psychiczna.

W takim razie heteroseksualizm też jest chorobą psychiczną.
Analiza konsekwencji się kłania :)

Nie, LPG to humorystyczne określenie LGsarnyłosiedzikijeleniełyskijenotyBT.

Nie humorystyczne, tylko fikcyjne, niepoprawne używane przez osoby z niskim ilorazem inteligencji i ignorujące fakty.

Nie mogę czuć do kogoś obrzydzenia?

Brzydzenie się normalnymi ludźmi, nie
@Eskim0s:

Nie jest, bo wtedy biseksualizm też byłby, ale w połowie.

Jest. Twoje pitu pitu niczego nie zmieni.

Analiza konsekwencji i źródła naukowe to wykluczają.

Czyja analiza i które źródła.

Nie humorystyczne, tylko fikcyjne, niepoprawne używane przez osoby z niskim ilorazem inteligencji i ignorujące fakty.

To twoja subiektywna opinia. Mocno subiektywna, do tego nacechowana lewackim bulem zadka.

Brzydzenie się normalnymi ludźmi, nie jest niczym dobrym.

Normalnymi? XD Mam prawo brzydzić się
@Fipaj:

Jest. Twoje pitu pitu niczego nie zmieni.

Nie jest skoro analiza konsekwencji powoduje paradoks z Twojego poglądu oraz żadne naukowe źródło tak nie ,,twierdzi" jak Ty.
Przegrałeś :D

Czyja analiza i które źródła.

Analiza konsekwencji to wyłapywanie błędu np. sprzeczności w czyimś zdaniu, poglądzie, argumencie, hipotezie.
Ty twierdzisz że homo i bi = zaburzenia, ale gdyby tak było to wtedy hetero też nim jest, ponieważ bi = hetero + homo.
@Fipaj:

homoseksualizm to choroba

Gdyby był chorobą, wtedy biseksualizm jest i nie jest chorobą jednocześni.
Został wykreślony ponieważ nie ma żadnego dowodu aby mógł być chorobą.
Tak samo było z leworęcznością i rudością.
Kiedyś choroby, dziś nie.

została wykreślona z listy chorób po tym jak nagonkę na naukowców i lekarzy urządziły sobie środowiska terrorystów z LGBT

Teoria spiskowa z zerowym poparciem w dowodach.
To tylko Twoja opinia, warta tyle samo co
popęd seksualny nie może być chorobą psychiczną, nawet pedofilia nią nie jest.

@Eskim0s: ja pierd*lę! Pedofilia to zaburzenie psychiczne! Co ty mi tu bredzisz?! W tym miejscu zakończmy tę 'dyskusję' bo zaraz się okaże, że wg ciebie pedofilia jest spoko. Ha tfu ci w paszczę ty dzbanku jeden.
@Fipaj:

Pedofilia to zaburzenie psychiczne!

Nie jest zaburzeniem psychicznym, tylko zboczeniem - dewiacją.

W tym miejscu zakończmy tę 'dyskusję' bo zaraz się okaże, że wg ciebie pedofilia jest spoko

Przedwczesne uogólnianie...

Posługujesz się ciągle błędami logiczno-językowymi:
Czyli dowodami anegdotycznymi, fałszywym tropem (zmiana tematu), błędami formalnymi, argumentum ad personam, dychotomią myślenia, efekt aureoli... w dodatku swoje ,,źródła" czerpiesz z teorii spiskowych i pseudonauki, brawo.

Nie podważyłeś nic co ja napisałem.
Używasz obraźliwych
@Eskim0s: pedofilia jest chorobą psychiczną.

Niemożliwe jest abyś wygrał ze mną dyskusję.

Dawno wygrałem, z tobą tę dyskusję wygrałaby nawet kuweta mojego kota.
@Fipaj:

Dawno wygrałem

To gdzie podważanie wszystkich linków naukowym Twoim źródłem?

pedofilia jest chorobą psychiczną.

Nie jest.
Podaj naukowe źródło że niby nią jest.
Według definicji:
W klasyfikacji ICD-10 pedofilia ma kod F65.4, w klasyfikacji DSM-IV i DSM-5 – 302.2. W obu przypadkach zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych.

Dalszy tekst:
„Pedofilia” jest terminem seksuologicznym, określeniem pewnej, nienormatywnej seksualności lub zaburzenia seksualnego. Nie jest terminem kryminologicznym ani prawnym[5][6]. W znaczeniu