Aktywne Wpisy
Notabene +902
Wykopek z IT zarabiający 15k miesięcznie właśnie pakuje piórnik i wychodzi na autobus do powiatowego bo o 7.30 ma wf, następnie będzie #!$%@?ł potem na pozostałych lekcjach xd
johann-meier +3
Co robicie, jeśli będzie wojna z Rosją i PiS każe wam iść do wojska na mięso armatnie? #wojna #rosja #mobilizacja #sluzbawojskowa #powszechnamobilizacja
Typ zesrał się w miejscu publicznym i podtarł się czyjąś tam flagą LGBT ale według wykopków jest to beka z "LGBT" i "Lewactwa", ale ten ich bohater pokazał temu lewactwu xDD
To że news o murzynie który zesrał się w Ameryce jest na głównej wykopa już dawno nie dziwi, ale to chyba pierwszy przypadek gdzie murzyn który zesrał się w Ameryce jest celebrowany przez "Elite" wykopa xDDD
#bekazprawakow #neuropa #usa
I co, w tych 'strefach' nie mogą żyć osoby LPG? Jakie restrykcje takowe wprowadzają? Bo z tego co wiem to 'tylko' symbolika - sprzeciw wobec brutalnej i obrzydliwej ideologii LGBTP+.
Cóż, gdyby osoby LGBT miały więcej rozumu niż klamka wejściowa do mojego domu tudzież kuweta mojego kota to
Chochoł. Nic takiego nie twierdzę tylko oram twój argument o tym jak to niby osoby LGBT są traktowane jak półbogowie jak Wojtyła.
Ale taguj #urojenialewakoidalne
@Fipaj: Ciężko byłoby mówić coś złego/dobrego o przypadkowych ludziach #!$%@?ących się całą masą różnych poglądów, filozofii, zachowan - mowimy o grupie, gdzie mozna znalezc ludzi od skrajnych lewakow po osoby konserwatywne biorace sluby protestanckie.
Dasz przykład takiej niepochlebnej
@ziumbalapl: Tak, np. 'Homoseksualizm to choroba, która została wykreślona z listy schorzeń w wyniku terroru tak zwanych środowisk LGBT'. Faktem jest, że głównym czynnikiem, który przyczynił się do depatologizacji homoseksualizmu przez APA, była działalność aktywistów gejowskich, którzy poprzez formę agresywnych protestów, wywierali 'naciski' (groźby, wyzwiska, ostracyzm) na środowisko APA w celu zmiany nastawienia psychiatrii. Trudno się
@Fipaj: Choroba czego? Jeśli to psychopatologia - wskaż dowody. Jeżeli fizjopatologia - również - daj dowody.
Zapomniałeś tylko wspomnieć o drobnym szczególe - naciski nastąpiły po tym, jak badania wskazywały na to, że homoseksualność nie
Homoseksualizm nie jest dewiacją.
@Fipaj:
Nie jest faktem.
Homoseksualizm nie jest chorobą, bo tak wynika z aktualnej wiedzy naukowej i logiki.
Bo gdyby był, wtedy biseksualizm jest i nie jest chorobą jednocześnie.
LPG to skroplony gaz petrochemiczny...
Co ma to wspólnego z LGBT?
Wierzysz w zmyślone informacje, które są bezwartościowe.
@Eskim0s: Jest chorobą psychiczną.
Biseksualizm to też choroba psychiczna.
Nie, LPG to humorystyczne określenie LGsarnyłosiedzikijeleniełyskijenotyBT.
Nie mogę czuć do kogoś obrzydzenia? Muszę wszystkich uwielbiać? Ty uwielbiasz nacjonalistów?
Nie jest, bo wtedy biseksualizm też byłby, ale w połowie.
Analiza konsekwencji i źródła naukowe to wykluczają.
W takim razie heteroseksualizm też jest chorobą psychiczną.
Analiza konsekwencji się kłania :)
Nie humorystyczne, tylko fikcyjne, niepoprawne używane przez osoby z niskim ilorazem inteligencji i ignorujące fakty.
Brzydzenie się normalnymi ludźmi, nie
Jest. Twoje pitu pitu niczego nie zmieni.
Czyja analiza i które źródła.
To twoja subiektywna opinia. Mocno subiektywna, do tego nacechowana lewackim bulem zadka.
Normalnymi? XD Mam prawo brzydzić się
Nie jest skoro analiza konsekwencji powoduje paradoks z Twojego poglądu oraz żadne naukowe źródło tak nie ,,twierdzi" jak Ty.
Przegrałeś :D
Analiza konsekwencji to wyłapywanie błędu np. sprzeczności w czyimś zdaniu, poglądzie, argumencie, hipotezie.
Ty twierdzisz że homo i bi = zaburzenia, ale gdyby tak było to wtedy hetero też nim jest, ponieważ bi = hetero + homo.
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby był chorobą, wtedy biseksualizm jest i nie jest chorobą jednocześni.
Został wykreślony ponieważ nie ma żadnego dowodu aby mógł być chorobą.
Tak samo było z leworęcznością i rudością.
Kiedyś choroby, dziś nie.
Teoria spiskowa z zerowym poparciem w dowodach.
To tylko Twoja opinia, warta tyle samo co
@Eskim0s: ja pierd
*
lę! Pedofilia to zaburzenie psychiczne! Co ty mi tu bredzisz?! W tym miejscu zakończmy tę 'dyskusję' bo zaraz się okaże, że wg ciebie pedofilia jest spoko. Ha tfu ci w paszczę ty dzbanku jeden.Nie jest zaburzeniem psychicznym, tylko zboczeniem - dewiacją.
Przedwczesne uogólnianie...
Posługujesz się ciągle błędami logiczno-językowymi:
Czyli dowodami anegdotycznymi, fałszywym tropem (zmiana tematu), błędami formalnymi, argumentum ad personam, dychotomią myślenia, efekt aureoli... w dodatku swoje ,,źródła" czerpiesz z teorii spiskowych i pseudonauki, brawo.
Nie podważyłeś nic co ja napisałem.
Używasz obraźliwych
Dawno wygrałem, z tobą tę dyskusję wygrałaby nawet kuweta mojego kota.
To gdzie podważanie wszystkich linków naukowym Twoim źródłem?
Nie jest.
Podaj naukowe źródło że niby nią jest.
Według definicji:
W klasyfikacji ICD-10 pedofilia ma kod F65.4, w klasyfikacji DSM-IV i DSM-5 – 302.2. W obu przypadkach zaliczana jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych.
Dalszy tekst:
„Pedofilia” jest terminem seksuologicznym, określeniem pewnej, nienormatywnej seksualności lub zaburzenia seksualnego. Nie jest terminem kryminologicznym ani prawnym[5][6]. W znaczeniu