Aktywne Wpisy

njay +214
#kupujcopolskie
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
Z okazji przekroczenia 500 subskrypcji autorskiego tagu wrzucam wpis specjalny na tą okazję, ale najpierw dziękuję wszystkim za zainteresowanie, miłe słowa i liczne komentarze, które przekroczyły wielokrotnie moje oczekiwania. :) Zapraszam do regularnego przeglądania tagu, z czasem będzie na nim coraz więcej wartościowych treści.
Przyjrzyjmy się dziś, jak to tak naprawdę jest z tymi sklepami spożywczymi. Które są polskie, które zagraniczne i skąd.
Zachęcam do kupowania w polskich sklepach, wspierajmy naszą
źródło: temp_file3648473869005598583
Pobierz
Teuvo +222
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz

anty-TG
anty-TPO
FSH
LH
SHBG
testosteron
z czego wszystko poza
SHBG i LH jest w normie, a wyszło mi SHBG: 24,68 (niby też norma, ale bardzo nisko na zakresie referencyjnym), a LH: 12,10
dla ciekawych jeszcze to testosteron: 535,00, pewnie ważna informacja jest taka, że mam 20 lat, ktoś ma pomysły co powinienem zrobić?
edit: dodam jeszcze, że mam chorobę autoimmunologiczną jak łuszczyca
#lysienie #zdrowie #medycyna #pomocy #wlosy
ciekawe czy posłuchasz randoma z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to może przybierać różne postaci, nie każdy ma wszystko i w ogóle...
z tego co możesz zrobić sam to zostaje morfologia, ob, crp, bilirubina i może jakieś badanie ogólne moczu, i jeśli chcesz się przebadać dokładniej pod tym kątem, to potrzebny by był reumatolog - to masz zapamiętać z tego całego wpisu.
I żeby nie było - powiedziałem pierwsze co mi przyszło do głowy, jak