Aktywne Wpisy
O czym musze pamietac, zakladajac swojej dziewczynie onlyfans, mystars itd?
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
Chcemy krecic filmy i sprzedawac.
Myslimy tez nad spotkaniami z facetami i trojkatami za hajs. Mam to juz z poprzednia dziewczyna na koncie.
Tak, nie mam z tym problemu ze upokarzam dziewczyne zarabiajac na niej w ten sposob (kasa idzie na nasze wspolne konto, wiec jestem troche jakby alfonsem ale ja sie zajmuje pisaniem ze spermiarzami wiec troche to jednak tez jest
majkeld +9
Jestem obecnie na Bali i powiedzcie mi jak to jest, że z 80% mijanych ludzi to Ruscy (no i pewnie część Ukraina) gdzie te działające sankcje i pobór… większość to 20-30 lat albo dosłownie całe rodziny z babciami. Nie będę ukrywać, że lekko to irytujące jak na łodzi z 60 osób to pewnie tylko my i kilku Balijczykow nie jest od ruskich
#rosja #ukraina #wojna
#rosja #ukraina #wojna
Poza tym śmieszą mnie w #!$%@? wpisy panikarzy-wykopków np. na głownej, którzy już ochłonęli i teraz próbują wyciszyć swoje sumienie i piszą, że "no teraz to możemy kończyć, ale przecież w 2020 i 2021 nie było innej opcji i musiały być lockdowany". Przecież to był śmieszny wirus zarówno w 2020 jak i 2023 roku. Zgodzić jedynie mogę się z tym, że ten wirus powodował #!$%@? mózgowe części społeczeństwa.
I żeby nie było, nieszczepiony. I gówno mnie obchodzi, że wasz jakiś stryjek prawie się zesrał i zszedł z tego świata. Ja mogę wymieniać setki osób, którym nic się nie stało.
#koronawirus #bekazpodludzi #covid19
Wystarczyło zaszczepić grupę ryzyka w 100% latem 2021. Wtedy było pewne, że kto się nie zaszczepi ten przechoruje jesienią/zimą 2021/2022 i do czasu nowej mutacji spokój.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl: Naiwniak. COVID to przede wszystkich wydarzenie medialne, grzano temat do momentu aż wzbudzał emocje i można było na tym zarobić.
W tych samych latach co COVID umarło o wiele więcej osób na zawał... nikt o nich nie dawał #!$%@?.