Wpis z mikrobloga

Jak czytam wpisy @lechwalesa to mi się smutno robi że taki prostak był naszym Prezydentem. Chłopina nie potrafi napisać dwóch zdań bez przynajmniej pięciu błędów, na zdjęciach jest najprawdziwszym polskim Januszem. Wysłowić też się nie potrafi co udowadnia w wywiadach. W wywiadzie dla amerykańskiej telewizji siedzi na fotelu w majtach. Smutne. #lechwalesacontent #lechwalesa
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanuszKarierowicz: Pozwolisz, że nie odniosę się do Twojej wypowiedzi. Dla mnie smutne jest to, że Ty i ponad dwustu innych użytkowników tego portalu uważa, że jedynym kryterium oceny Lecha Wałęsy jest jego sposób komunikowania się i styl bycia. Według mnie stawianie takich zarzutów to jest prawdziwe prostactwo.
  • Odpowiedz
Ty i ponad dwustu innych użytkowników tego portalu uważa, że jedynym kryterium oceny Lecha Wałęsy jest jego sposób komunikowania się i styl bycia.

@arturdwieszopy: W którym miejscu to napisał? Stwierdził tylko, że sposób wysławiania się Wałęsy nie pasuje do jego statusu społecznego i ciężko się z tym nie zgodzić.
  • Odpowiedz
@spatsi: Według mnie taki wniosek płynie ze stwierdzenia "mi się smutno robi że taki prostak był naszym Prezydentem". Oznacza to, że "taki prostak" nie powinien być prezydentem, zatem inne jego zalety i talenty są nieistotne.
  • Odpowiedz
Jak na takiego prymitywna to potrafił strasznie dużo osiągnąć pisać nie potrafi wyslowic się nie potrafi ale prezydentem był nagrodę Nobla ma no ale przecież to prymityw za to ty dzięki swojemu geniuszowi ortografii i wystawiania się osiągnąles jeszcze więcej bravo!!
  • Odpowiedz
@JanuszKarierowicz: A ty siedź sobie w fotelu i mów jaki to jesteś zajebistym typem...

Prawda jest taka że Prezydent to legenda a takich jak ty są miliony,wielu takich przewinęło się przez świat i jedyne co zrobili to hejtowali

Gardze takimi ludźmi,szukasz rozgłosu bo dobrze wiesz że nic nie znaczysz dla historii, mógłbyś się w ogóle nie urodzić i świat szedłby dalej
  • Odpowiedz