Aktywne Wpisy

kubanfs +145
#famemma 100% zadowolenia kto chce link do team zostawia plusa

Hug0Stiglitz +1550
Jacek Jaworek ukrywa się już ok 800 dni.
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak
ZAPLUSUJ TEN WPIS a zawołam Cię jeśli Seba Waldemar „szybkoalebezpiecznie” Majtczak, zamieszkały w Łodzi przy ul. Tymienickiego 25C/412, syn Violetty i Jarosława „syn był tylko uczestnikiem i dostaniecie pozwy” zamieszkałych w Łodzi przy ul. Zygmunta 129/131 - przekroczy wynik rekordzisty Jacka i będzie ścigany, przez nieudolny wymiar sprawiedliwości przez ponad 800 dni.
#wypadek #bmw #a1 #jacekjaworek #majtczak

Przede wszystkim nie wiemy co NAS czeka, czy będzie to ogromna fala samobójstw mężczyzn w przedziale wiekowym 25-35 lat, czy po prostu będziemy tak wegetować aż do usranej śmierci, czy może zostaną wymyślone roboty, albo hologramy, które będą mogły zastąpić nam kobiety. Tzn wiemy, jaki jest najbardziej prawdopodobny scenariusz, ale nie możemy być go do końca pewnie. Wszystko jest jedynie naszymi przemyśleniami i domysłami. Taka myśl mnie naszła przed snem, spokojnej nocy. #przegryw #blackpill
dobrze, że mnie poprawiłeś, bo źle sformułowałem swoją myśl. Chodziło mi oczywiście o to, że takie zjawisko nie miało miejsca na taką skalę
Wyobraź sobie że masz kumpla jednego drugiego trzeciego i każdy jest samotny mimo że próbuje i 20-30 lat temu by dziewczyny miały takich za dobrą partię,
A przyjeżdżają araby i z Afryki i bez trudu pekluja i się wiążą z białymi kobietami,
Sam znam dwóch ziomków jeden wziął samotną matkę a jest z mordy 6-7/10,
A drugi jest samotny mimo że kilkanaście
To postępuje bardzo szybko i możliwe, że może dojść do eskalacji jeszcze za naszego życia. I to nie jest tak, że w historii nie było już takich sytuacji, że brakowało samic dla samców, raczej po prostu nie było to na tak wielką skalę. Ale rozwiązanie może być podobne.
[potrzebne źródło]