Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrMacix: To nie jest tak, że nigdy w historii nie było przegrywów, tylko, że nigdy w historii nie było ich tak dużo, bo jeżeli mówimy o singlach w wieku 18-30 statystycznie jest to 63%. Mnie bardziej ciekawi jak to sie przełozy na dzietność. Śmiesznie bedzie jak za 30 lat w Polsce będzie 20 mln ludzi
  • Odpowiedz
  • 1
@Efff1:

To nie jest tak, że nigdy w historii nie było przegrywów, tylko, że nigdy w historii nie było ich tak dużo

dobrze, że mnie poprawiłeś, bo źle sformułowałem swoją myśl. Chodziło mi oczywiście o to, że takie zjawisko nie miało miejsca na taką skalę
  • Odpowiedz
  • 1
@Efff1: a jeśli chodzi o dzietność i zmniejszenie populacji, no cóż... wg mnie świat dąży do tego, żeby kraje się łączyły, a nie dzieliły. Za kilkadziesiąt lat cała Europa może być jednym państwem i wtedy przepływ ludzi może być jeszcze łatwiejszy niż teraz, a nawet być stymulowanym celem zniwelowania różnic w populacji w danych regionach.
  • Odpowiedz
@MrMacix: ja uważam że całe narody będą w traumie,
Wyobraź sobie że masz kumpla jednego drugiego trzeciego i każdy jest samotny mimo że próbuje i 20-30 lat temu by dziewczyny miały takich za dobrą partię,
A przyjeżdżają araby i z Afryki i bez trudu pekluja i się wiążą z białymi kobietami,
Sam znam dwóch ziomków jeden wziął samotną matkę a jest z mordy 6-7/10,
A drugi jest samotny mimo że kilkanaście lat temu
  • Odpowiedz
@MrMacix

To postępuje bardzo szybko i możliwe, że może dojść do eskalacji jeszcze za naszego życia. I to nie jest tak, że w historii nie było już takich sytuacji, że brakowało samic dla samców, raczej po prostu nie było to na tak wielką skalę. Ale rozwiązanie może być podobne.
  • Odpowiedz
@Artok: to co typ pieprzy o jakimś pierwszym przegranym pokoleniu. Widac ze gimbus mentalnie. Najbardziej rpzegrani to są milenialsi. Nie dosć ze dorastali w biedzie i nie dostawali zadnych "zapomóg", to jeszcze potem musieli sie skladac na wszelakie socjale dla Z-tki.
  • Odpowiedz