Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +622
W takim kraju zyjemy xD Mlodzi doslownie mowia wprost jakie maja problemy, a boomerzy im mowia, ze wcale takich nie maja I wypisuja przy tym litanie o tym, ze kiedys to bylo tera to nie jest. Sam jestem inzynierem lvl28, zarabiam 4800 do reki w biurze. Umowe o prace na rok dostalem po 9 miesiacach okresu probnego na umowe zlecenie, w niemieckim korpo xD Nie wiem co mam robic innego, zeby zaczac
źródło: chrome_screenshot_29 Oct 2025 12_52_44 CET
Pobierz
tojapaweu +96
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

dobrze, że mnie poprawiłeś, bo źle sformułowałem swoją myśl. Chodziło mi oczywiście o to, że takie zjawisko nie miało miejsca na taką skalę
Wyobraź sobie że masz kumpla jednego drugiego trzeciego i każdy jest samotny mimo że próbuje i 20-30 lat temu by dziewczyny miały takich za dobrą partię,
A przyjeżdżają araby i z Afryki i bez trudu pekluja i się wiążą z białymi kobietami,
Sam znam dwóch ziomków jeden wziął samotną matkę a jest z mordy 6-7/10,
A drugi jest samotny mimo że kilkanaście lat temu
To postępuje bardzo szybko i możliwe, że może dojść do eskalacji jeszcze za naszego życia. I to nie jest tak, że w historii nie było już takich sytuacji, że brakowało samic dla samców, raczej po prostu nie było to na tak wielką skalę. Ale rozwiązanie może być podobne.
[potrzebne źródło]
źródło: 0_t0fCG_P0sBFs9Pei
Pobierz