Aktywne Wpisy
B3diSoprano +48
#!$%@?ą mnie p0laczki, którzy krzyczą, że przez sławetny Wołyń nie możemy im pomagać w walce z orkowymi hordami. Gdyby nie wojna 95% tych kretynów nie wiedziałoby, że takie wydarzenie miało miejsce XDD. Teraz od razu wszyscy się stali strażnikami historii, moralności i bóg wie jeszcze czego. Mimo takiej potrzeby sprawiedliwości jakoś dziwnym trafem potrafimy jeździć od dziesiątek lat do naszego zachodniego sąsiada, a pragnę przypomnieć, że zbrodnie narodu ukraińskiego są ledwie promilem
Ca_millo +12
Miałeś na osiemnastce kogoś oprócz domowników (najlbliższej rodziny) i szesnych = oski.
#przegryw
#przegryw
#bitcoin #kryptowaluty
Myślę, że typowi coś siadło na głowę, czy to od hejtu czy tych wszystkich liczb xD Ale na pewno coś jest nie halo.
ZA DUŻO BLUMBERGA xD
@presburger: no to było najbardziej żenujące, bo to wyglądało tak:
Jakie macie wyniki? #!$%@? bo kupiliście na górce tak jak was naganiałem? hihi
A jakie ja mam wyniki? A no zajebiste bo zarobiłem na was, hihi
I jeszcze ta koncowka wywiadu jak prowadzący już chce kończyc a Gancarz gada, że ma coś waznego do powiedzenia po czym
hahaha, zaśmiałem się.
Typ sam przyznaje, że sprzedał kilka k kursów, kurs latał chyba po 6k brutto, wiec pare baniek na czyściocha wpadło, moze też za zyski z kursów poszedł hazardowo w btc na górce i wisi na haku stad taki mieszany raczej #!$%@?
KRYPTOWALUTY