Wpis z mikrobloga

#kononowicz
XDDD ja pomogie każdemu. Wszystkim Wam kochani moi pomogie.
Za 120 zeta oczywiście...
XDDD typie... to sie nazywa PRACA. Nie pomoc. Wykonanie pewnej określonej usługi za określona kwotę. Mnie tam ryba czy sie z fiskusem rozliczasz, nie moje małpy. Ale nie błaznuj.
I nie bronie kukły- kij mu w oko. Wiadomo jaka to kreatura. Gdyby miał choc cień szansy na to by kogoś przekręcic na kase zrobil by to bez wachania. Ale jest zbyt durny, więc walą jego. Ale ś sam głupi bo sie z tego wysprzęglasz XDDD @WojtekZBombasu
dyzmund - #kononowicz 
XDDD ja pomogie każdemu. Wszystkim Wam kochani moi pomogie. 
Z...

źródło: Polish_20230419_164716926

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyzmund: W ogóle to jest jakiś hit, najpierw z------i mu to konto, a teraz litościwie dają strusiowi tam lajta robić, oczywiście za opłatą XD Jak tak dalej pójdzie to struś naprawdę wyląduje pod mostem, bo mu "informatycy" będą 100% zarobków brali.
  • Odpowiedz
@dyzmund: ja nie pracuje, nigdy w życiu moje ręce nie przepracowały ani sekundy, a z majorem było tak że dostałem określoną kwotę 270.000 PLN (kłamałem że 120.000) i się pogodziliśmy. xddd pelikany łykną
  • Odpowiedz
  • 6
ja nie pracuje, nigdy w życiu moje ręce nie przepracowały ani sekundy

@WojtekZBombasu: jest się czym chwalić XDDD
Poza tym, ze nie znasz definicji pracy, którą wykonujesz, to kłamać tez nie umiesz...
Tu 120, później we wpisach 160... teraz 270 XD
W tym tempie to Bezosa przeskoczysz z palcem w obsranym dupsku strusia do końca tygodnia.
  • Odpowiedz
@JulianGangol: Mialoby to sens, gdyby podawal czesci ulamkowe np. 120.000,50PLN ale poniewaz konwencja w roznych kulturach jest rozna, np. w UK jest odwrotnie i podobna kwote zapisujesz jako 120,000.50PLN, to jedyne co osiagnal to zrobil z siebie debila z torbami (pustymi? haha) od projektantow :D.
  • Odpowiedz