Jak ropocząć ekskluzywną misję w Hogsmeade? Jestem na 34 lvl, w fabule została mi już tylko ostatnia misja (4 próba), a elfa przy drewnianym domku jak nie było tak nie ma. Stoi tylko ta chałupa, drzwi podświetlają się na niebiesko po revelio, ale nic z tym nie da się zrobić.
O to żeś mi teraz nabił ćwieka, bo kodu rzeczywiście nie wpisałem. Jutro go wprowadzę i sprawdzę czy misja się pojawi. To co kupując grę na PS5 i instalując ją na PS5, gra nie widzi, że to PS5? XD @Sarpens
@elemel90: Gra widzi, ale dodatkowa misja jest jako DLC odblokowywane po wpisaniu kodu. To mocno komplikuje sprawę, bo oznacza, że DLC przypisane jest do konta, a nie do gry, więc: - jeżeli masz inne konto na konsoli to ono przechodząc grę nie odpali tej misji - jeżeli kupiłeś używkę/pożyczyłeś grę od kumpla i kod był wykorzystany to też nie przejdziesz misji
Strasznie dziwny zabieg, bo tylko pierwotni właściciele gry (jeżeli wpiszą
Inb4, tak mam #ps5
#hogwartslegacy
źródło: hogwarts-legacy-minding-your-own-business-1
Pobierz- jeżeli masz inne konto na konsoli to ono przechodząc grę nie odpali tej misji
- jeżeli kupiłeś używkę/pożyczyłeś grę od kumpla i kod był wykorzystany to też nie przejdziesz misji
Strasznie dziwny zabieg, bo tylko pierwotni właściciele gry (jeżeli wpiszą