Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
kontophone +753
Inaczej będziesz hipokrytą.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #p0lka
@AlienFromWenus: Nie i tyle w temacie XD
@Mamaboss: Nikt nie jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju ale wy należycie do jednej rasy spaślaków więc można zaliczyć was jako wyjątkowe brzydoty XD
@AlienFromWenus: Gruba ale ciebie też nikt nie chce XD
Nic, a co ci mamy zrobić? Po prostu jeszcze bardziej zguśniejesz i pogrążysz się w swojej beznadziei. Nikomu od tego nie ubędzie. Poza tym, że intelektem nie grzeszysz i że twoja sytuacja się nie zmieni dopóki nie zmienisz swojego sposobu myślenia, to nic. Tylko pamiętaj, że pretensje możesz mieć jedynie do siebie :)))
@AlienFromWenus: nie
Nikt nie będzie mówił tak znakomitej osobie jak ja co ma robić ncp'u w wersji kobiecej
I tak samo jest z facetami, tylko faceci wychodzą z założenia, że oni są różni bardziej i im się łatka "wyjontkowego płatka śniegu" bardziej należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)