Wpis z mikrobloga

@TomgTp: no nie wiem czy na jedno - dym zwykłego papierosa osadza się na firankach i te robią się np, całe żółte w takim pomieszczeniu jak się pali

a para wodna z e-papierosa ?
@mhrok87: pale ponad pół roku + kupuje jedna paczke fajek tygodniowo. Generalnie wychodzi dużo taniej i krótkoterminowo zdrowiej - nie ma żadnego kaszlu, dym nie zatyka i nie ma problemu ze sportem po nim. Ale te liquidy i inne pierdoły nieźle #!$%@?ą. Dzienny koszt e-palenia to ok. 2zł, jeden liquid za 5zł (w e-kingu jak kupujesz 5 po 10ml masz za 25zł) starcza mi na 2-3 dni + grzałka za 8zł
@mhrok87: para się nie osadza i dość szybko się "rozchodzi", generalnie jak zapalę papierosa w pokoju (dość mały pokój), to bez porządnego wietrzenia idzie się porzygać, z e-papierosem siedzę przy zamkniętych oknach i od czasu do czasu otwieram na 10-15min i jest spoko, także różnica w dymie jest zdecydowanie in plus e-papieros.
@seoama: Jak Ci się chce bawić, to możesz za grzałki płacić mniej niż złotówkę miesięcznie, tylko musisz je sam skręcać Teraz zacząłem sam liquidy robić z bazy i aromatu, wychodzi jakieś 17 zł za 50 ml (dla mocy 18, im mniejsza moc tym mniejsza cena).