Wpis z mikrobloga

@Nutellowa: pewnie wróci bo po co by trzymali najwiekszego dwulicowaca Kupę który jako jedyny absolutnie nie powinien tam być,skoro jak produkcja sam podkreśla nie raz że ten program jest dla tych co szukają swojej miłości ,a nie kombinuje tam jak przterwać, czemu on jeszcze tam jest ,niech spada do Julki,
Martyna potrafiła to zrobić ,odejść widząc że nie zbuduje relacji ,że nie chce być druga opcją a on ? cwaniak za
@Nutellowa: żadne tam wielkie jaja, Filip jej nie chciał, próbowała z Beavisem-powiedział Dobitnie, że nie chce! I za chwilę to samo usłyszała od Oleha. Pozostał KuPa, ale jego akurat Martyna niezbyt polubiła z kolei. Ta pioseneczka „dla Martynki” to było ze strony Kuby przygotowanie ewentualnie planu B, jeśli Sara nie wybrałaby go. Do Martyny dotarło boleśnie, że w zasadzie to nikt jej nie chce i jej wybór może spowodować niechęć kolejnego
Ktoś wroci na bank, bo ich reakcja ostro na to wskazuje, a wydaje mi się, ze o ile ma to mieć podobny format do HP, to już czas na powroty zamiast nowych, ale zobaczymy. Pare odcinków temu tez po zapowiedzi w której było widać zaskoczenie wszystkich byłam pewna, ze ktoś wraca a to był ktoś nowy
@Joanpav: serio ??? ups to się narobiło :(
tyle że to dopiero po czasie się dowiedzieli pewnie i trzmali tą wredotę licząc że jednak Julka oko wyleczy i wróci,tak myślę, bo inaczej dlaczego ten typ który tylko się ta ślizga nadal jest