Aktywne Wpisy
programista30k +268
kimunyest95 +157
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i
@Raa_V: tak, na pewno jakiekolwiek dzieci cieszyłyby się z tego, że ich rodzice wysrali do takiej biedy. Najbardziej debilna rada 2023: jesteś biedakiem, zrób se dziecko xDDD Czy wy krowy rozpłodowe nie widzicie jakimi bestialskimi oprawcami jesteście?
@jamajskikanion: Gówno prawda. Jak dziecko miało całe życie kijowo w życiu to się nie zabija, bo innego życia po prostu nie zna. Z moich anegdotycznych przykładów i znajomych, to magika zrobili paradoksalnie znajomi, co niby byli ustawieni w życiu z zamożnymi rodzicami.
@tekst123: Gdzieś w tym bełkocie zapomniałeś że bogactwo da ci urodę i psychikę bo wydasz pieniądze na zabiegi, nawet beńka czy wzrost jesteś w stanie zwiększyć o kilka cm jak jesteś bogaty.
@matigala: Znam to z doświadczenia, w moim domu była bieda, ojciec zostawił rodzinę a matka na dwa etaty ledwo dawała radę. Nigdy nie było nikogo w domu kto by mnie niczego nauczył a później i ja praktycznie całe dnie spędzałem poza domem w autobusie i szkole.
A moi przyjaciele
@Niedobry: syn wspolnika mojego starego to samo. wlasny dom, zona , dziecko, fura i 34 lata, a chlopa juz nie ma z nami
Ale ogólnie się zgadzam, bogaci ogarnięci rodzice zdecydowanie ułatwiają w życiu ;)