Aktywne Wpisy
stanley___ +123
źródło: IMG_20240306_172603
Pobierz
Hycel997 +529
Hejka, na wykopie uzywam konta jedynie do obserwacji, ale tez zdarzylo sie pomoc jednemu czlowiekowi. Jest to @michalpoprostu
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
źródło: IMG_2146
Pobierz

anyway - jest 7remake ktorego okraglem demo jak wyszlo i calkiem sie wkrecilem, teraz jest dostepny pelny w abo ps5, ogralem 7 z 16 chapterow (wiec mozna uznac mysle easy za 1/3, moze 1/4 gry jesli pozostale sa dluzsze) i chyba nie czaje hajpu na ta gre - itemizacja jest zadna, spelle sa mega bezowe (fire/ice/light, yay), walka zamiast z turowej ma jakis totalnie button masherski feeling gdzie w zasadzie na jakims wiekszym bossie moze zginiesz raz jak przespisz wcisniecie leczenia albo nie zwracasz totalnie uwagi na walke, jak zwracasz chociaz minimalnie to idziesz przez caly kontent jak przez maslo. subquesty w glownym miescie byly nudne w #!$%@?, koteczki, szczury, yay. glowne story przypomina jakas teenage drame z komicznymi podrywami dla nerdow ktorzy chyba nie widzieli nigdy interakcji z plcia przeciwna, tak tez sa napisane chary samego clouda jak i (poki co) jessie i tify. ogolnie takie stereotypowe do bolu archetypy.
same gameplay i konstrukcja swiata jest nudna w #!$%@? - spore ot warte kwadraty plaskich jak dupa lokacji na ktorych nie ma totalnie nic oprocz doslownie albo skrzynki do zniszczenia albo skrzynki do otworzenia - uau. w mechanice specjalnej glebi nie widze, myslalem ze cos bedzie fajnego w materii/upach ale kontent jest taki ze idziesz przez to jak przecinak i nie wymaga specjalnego zaglebiania sie (poziom trudnosci nie motywuje do tego). w dodatku biega sie wszedzie jak #!$%@? po mapie na ktorej nic nie ma, tylko filler npce i nudne lokacje
to sie jakos rozkreca czy fenomen tej gry polega na nostalgii 30-40 letnich nerdow z chinskich bajek (xd) ktorzy mieli 10 lat jak grali w ff7 i podniecali sie tifa?
#ps5 #finalfantasy
tylko ze niektorzy nie mieli 10 lat a kilkanascie (jak ja)
choc mnie nigdy 7 tak nie wciagnela, ale 8 czesc juz tak
i masz racje, remake z systemem walki ssie, naparzanie guzika mnie wkurza, wolalem turowa walke jak w 7 i 8
15 nie dalem rady po 2 godzinach czy moze 5
totalna zenada dla mnie, widac starosc mnie doopadla
w 16 tez raczej nie zagram juz
gowno jakich malo dla niepelnosprytnych emo nastolatkow
Z nowych JRPG za to wsiąkłem w Dragon Quest XI. Nie spodziewałem się że po 8 zrobią taki majstersztyk. (9 też była ok, ale to na DS z
@Marek_Kodrat: jakby mialo taka zremakowana wersje to bym moze ogarnal, a tak nie chce mi sie takie sprzed x lat sprawdzac. dalem jeszcze szanse w ff7 to dostlaem na leb zbieranei kwiatkow, ganianie za dziecmi, zenujaco debilne subquesty i jakies dziwaczne story zmierzajace do nikad :D MOOOOze jakos to domecze chociaz watpie
jak robisz gre i 33 godziny to "nudny poczatek" to o czym my tu gadamy. pomijajac ze core i fabula tej gry tak #!$%@? infantylne ze moooooze jakbym gral majac 10-12 na psx to bym sie jaral chociaz sa momenty tak kretynskie ze i w to watpie.
jedyny ciekawszy moment to byla shiva boss