Wpis z mikrobloga

@Marczeslaw: jakbym kiedykolwiek założył knajpę we Wrocławiu to bym go nie wpuszczał do środka. Wywiesiłbym fotke z jego mordą z podpisem "zakaz wstępu"
  • Odpowiedz
@Marczeslaw: Jaki to jest kawał gnojka to masakra.

@mroz3 no trzymam kciuki żeby tak zrobili

@pekak O to to!

Najgorsze jest dla mnie, że ten facet naprawdę jest przez wiele osób uważany za jakiegoś super blogera kulinarnego i eksperta od gastro. Specem żadnym nie jest co juz mu wiele razy udowodnili, a on sam się wykazał swoją słynną zapiekanką z makaronem lubella. Do tego jawnie i nie raz
  • Odpowiedz
@Marczeslaw jak mu tak zależy na sprawdzeniu czy restauracji nie tnie na podatku/ paragonach/ fakturach, niech zgłosi do US. Zrobią kontrolę i wyjdzie czy restauracji robi wałki czy nie.

No ale ja wiem, dramy w internecie się klikają xD a tego śmiecie żyją z kliknięć xD
  • Odpowiedz
  • 34
@fuechsinn Petit na Sienkiewicza. Ciasta za 40 zł itd
Zdążyłem już zapomnieć o Grubej Focce. Ociekająca tłuszczem ohydna pizza na grubym cieście za miliony złoty sprzedawana na kawałki zdechła. No szok xD
  • Odpowiedz