Aktywne Wpisy

cleopatre +30
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często

Haerbin +9
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
Jaką ten bobek ma słabą psychikę (╥﹏╥)
Przypomnę że już raz został skazany prawomocnym wyrokiem sądu za pomawianie restauracji Wyłowione.
#wroclaw #gastronomia
Komentarz usunięty przez moderatora
@mroz3 no trzymam kciuki żeby tak zrobili
@pekak O to to!
Najgorsze jest dla mnie, że ten facet naprawdę jest przez wiele osób uważany za jakiegoś super blogera kulinarnego i eksperta od gastro. Specem żadnym nie jest co juz mu wiele razy udowodnili, a on sam się wykazał swoją słynną zapiekanką z makaronem lubella. Do tego jawnie i nie raz promował knajpy znajomych.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0RAqzAtq9wV9AWycpSR52QaZYuiMQqg7FZy29LPXG3uci7EWkDw41ekNQgNVzdkR7l&id=1149585594
Link do komentarza Pani z drugiego zdjęcia gdzie dodatkowo kilka osób opowiada o tym jaki to jest as.
@mroz3: I co, myślisz że wtedy białek by z nim zrobił ama i rozmowy o życiu?
No ale ja wiem, dramy w internecie się klikają xD a tego śmiecie żyją z kliknięć xD
Zdążyłem już zapomnieć o Grubej Focce. Ociekająca tłuszczem ohydna pizza na grubym cieście za miliony złoty sprzedawana na kawałki zdechła. No szok xD