Aktywne Wpisy
Chlebek_Pyszny +134
Yebani deweloperzy, cała kamienica, w której mieszkam oklejona informacją, że w maju wszyscy mają wypad robić (zajebiście będzie teraz szukać czegoś i przeprowadzać się z tym wszystkim) xD Pan deweloper wkupił ostatnie piętro kamienicy, doprowadził do tego, że dach się rozwala i nasłał nadzór budowalny i teraz budynek grozi zawaleniu xDDD Nie ma większych świń niż oni naprawdę. Teraz deweloper odkupi na luzie resztę kamienicy od właścicieli i #!$%@? piękny blok z
Pan_Slon +16
Cena 1000zł i nie wiem czy Mario chciałby tyle zapłacić lub wy Mirasy. Ja zapewniam, ze Mario nie bedzie oszukany przez ta osobe.
Takze nie wiem czy wogole cena odpowiada i czy sie dalej rozpisywac. I Ci z discorda tez powinni sie zgodzic jak chca streamy.
#danielmagical #patostreamy
Btw a co z tym mirasem który oferował się pójść i zbierał listę zadań do załatwienia??? Gdzie dzień później przylazał Baobab i sprowadził debila?
powiem tak, dwa dni temu przelało mi się życie przez palce i trochę ciężko mi to udźwignąć, więc jeżeli się zmobilizuje, będę w stanie funkcjonować na tyle by dotrzeć na reszei, moje w tym słowo że te strumyki postawie na nogi, na ten moment nie mogę wiele obiecać