Wpis z mikrobloga

Mam osobę co ogarnie wszystko Mariowi. Poczawszy od tipo tak zeby tylko mial passy na 100% i nowe kanaly na kick, yt. Tyle ze Mario musialby byc w miare trzezwy zeby sie nauczyc paru prostych rzeczy.
Cena 1000zł i nie wiem czy Mario chciałby tyle zapłacić lub wy Mirasy. Ja zapewniam, ze Mario nie bedzie oszukany przez ta osobe.
Takze nie wiem czy wogole cena odpowiada i czy sie dalej rozpisywac. I Ci z discorda tez powinni sie zgodzic jak chca streamy.
#danielmagical #patostreamy
  • 23
@JohnnyBravo76: Mariusz ma #!$%@? - nieraz pisało mu się, że tucznik go okrada i jak był nawalony i jak był trzeźwy i nic z tym nie zrobił. Nie ma sensu kogoś uszczęśliwiać na siłę. Kto chce niech wpłaca ja nie dam na to ani złotówki. Ale znając oblecha z U2 to nie odpuści i ta akcja tylko pomoże mu przy początkowej promocji bo później przylezie ktoś i założy swoje konta ew
@JohnnyBravo76: muszę sobie zresetować banie po rozstaniu z różowym (prawie 6lat), i mogę to dla mariuszka sklepac za darmo, problem leży tylko w dojeździe bo do Torunia mam 200km, jeżeli się zmobilizuje, wezmę wolne na kilka dni jestem w stanie to wszystko ogarnąć do takiego stopnia że z poziomu pc mariuszka będzie dostęp tylko do obs, problem zaczyna się w ingerencji osób trzecich albo same rozchwianie mariuszka którego myślenie kończy się
Jeśli są ludzie co boją się ingerencji osób trzecich to mógłbym oczywiście za zgodą Mario ogarnąć szyfrowanie dysku tpmem plus hasło na bios. Więc w razie resetu biosa to dysk będzie nie do odczytania bez dlugiego hasła tpma. W windowsie można założyć blokade, że po dłuższym czasie zarzuci blokade ekranową a stream będzie sobie leciał w eter dalej i żadna osoba trzecia nawet jak będą na #!$%@? to im nic nie będzie