Aktywne Wpisy
iwunio +709
Słuchajcie tego bo mnie już nosi od tygodnia i nie mam się komu wygadać, otóż wspólnik w grudniu zeszłego roku jadąc busem uderzył w barierki ma moście w gminie X, już pomijam fakt tego że droga była nieposypana i nieodśnieżona za co też de facto gmina odpowiada (jechał 29km/h, mamy zapis z GPSu) ale #!$%@?, niech będzie wzięliśmy winę na klate. Ubezpieczyciel wypłacił z OC 65k gminie, no i wydawałoby się wszystko
Hawwa +71
Po ponad 20 latach intensywnego palenia (ok. 2 paczek dziennie), definitywnie zrywam z nałogiem. Bez zamienników i wspomagaczy, bez wsparcia ekipy technicznej, lekarzy i specjalistów. Drugi tydzień zamiast palić, wącham papierosy w paczce i tęsknię za wspólnymi chwilami, pełnymi luzu i mistycyzmu ( ͡º ͜ʖ͡º) I nawet nie wiem, czy tego chcę, ale cóż... obiecałam sobie, dzieciom i kotom, to należy słowa otrzymać. Życzcie mi, proszę powodzenia
Warto otworzyć serce na ten mrok ? Mam wrażenie ,że to jedyny sposób na poczucie szczęścia.
środowisko moje mnie zniszczyło nie mam nadziei ,że mogę już coś zmienić na lepsze jak narazie zajeżdżam się na siłowni od póltrej roku tak ,żeby nie czuć tego bólu ale coraz bardziej mnie atakuje nie daje się skupić na pracy zabiera jaki kolwiek cień szansy na lepsze dni niestety bycie NIskim mężczyzną z ciężkim dzieciństwem jest bardzo trudne samotoność brak zrozumienia ciągły ból żal brak chęci do życia.
#depresja