Aktywne Wpisy
LipaStraszna +550
Głosujcie na mnie i partię Żółci1000. Mój program wyborczy:
- likwidacja 500+ i ograniczenie pomocy socjalnej
- nieroby #!$%@?ć do pracy
- posłem można zostać max 2 kadencje, potem #!$%@?ć
- całkowite oddzielnie kościoła od państwa
- likwidacja nierentownych kopalń, zero dopłat
- budowa od #!$%@? elektrowni atomowych
- zrównanie praw kobiet i dbanie o ich równouprawnienie - emerytura w tym samym wieku, obowiązkowe komisje wojskowe, parytety w niszowych zawodach
To tak
- likwidacja 500+ i ograniczenie pomocy socjalnej
- nieroby #!$%@?ć do pracy
- posłem można zostać max 2 kadencje, potem #!$%@?ć
- całkowite oddzielnie kościoła od państwa
- likwidacja nierentownych kopalń, zero dopłat
- budowa od #!$%@? elektrowni atomowych
- zrównanie praw kobiet i dbanie o ich równouprawnienie - emerytura w tym samym wieku, obowiązkowe komisje wojskowe, parytety w niszowych zawodach
To tak
bitcoholic +70
Mirki z #wroclaw mieszkające w domu jednorodzinnym, bliźniaku, szeregówce: zauważyliście nowy, radykalnie obcięty harmonogram wywozu śmieci?
Np. w mojej okolicy wygląda to tak: plastiki i papier zamiast co 2 tygodnie będą wywożone co miesiąc. Nie wiem czy to do ludzi jeszcze nie dotarło ale ogólnie w mediach cisza, a przecież to się szykuje drugi Neapol na ulicach.
Przecież nagle każdy nie zredukuje ilości śmieci, tylko będą się walać te pełne worki pod
Np. w mojej okolicy wygląda to tak: plastiki i papier zamiast co 2 tygodnie będą wywożone co miesiąc. Nie wiem czy to do ludzi jeszcze nie dotarło ale ogólnie w mediach cisza, a przecież to się szykuje drugi Neapol na ulicach.
Przecież nagle każdy nie zredukuje ilości śmieci, tylko będą się walać te pełne worki pod
Razić prądem ludzi którzy wystawiają coś na sprzedaż bez podania nr. telefonu.
Można napisać tylko wiadomości na olx, ale oni ich nie odczytują, a aukcja cały czas dostępną.
Ludzie to debile
Nie podawać nr. to rozumiem, ale chyba odczytujecie wiadomości skoro cos sprzedajecie.
@Colin90: w wolnej chwili odczytam i odpisze - średnio dwa razy w tygodniu sprawdzam wiadomości
@Colin90: bo jak podasz swój numer na olx to momentalnie ci jakieś #!$%@? z chwilówek i innych fotowoltaik będą wydzwaniać. No i sami "janusze" potrafią zadzwonić o dziwnych porach albo pierdzielić totalne głupoty