Wpis z mikrobloga

#przegryw

Pomyślałem sobie, że po świętach moglibyśmy zrobić małe spotkanie na piwo, dla chętnych osób z tego tagu. Wiadomo odległość nie pozwoli żebyśmy się spotkali w jednym miejscu wszyscy, ale regionalnie, na przykład wszystkie przegrywy z danego miasta i jego okolic, to czemu nie. Co Wy o tym sądzicie?

PS Ja mieszkam w Warszawie i zapraszam na spotkanie z osobami z tego miasta. W przyszły weekend będę też znów w Krakowie, więc gdyby ktoś był chętny to też mogę się spotkać w Krakowie.

Spotkanie na piwo z osobami z tagu...

• Jestem za, przyszedłbym. 37.0% (27)
  • Słaby pomysł, to nie wypali. 63.0% (46)

Oddanych głosów: 73

• 17
@Kopytnik_1 typowe dla przegrywów.. na codzień spamują że nie ma jak poznawać przyjaciół i że są samotni.. a gdy ktoś proponuje spotkanie to oczywiście nikt nie zainteresowany i obśmiewują propozycję
@Kopytnik_1 a ja właśnie z ciekawości odpaliłem ankietę, czy ktoś się poznał osobiście z innym przegrywem z wykopu. Myślę, że idea zacna, bo to jakieś wsparcie. Ważne tylko, by się nie dołować, a wspierać i sobie pomagać
@Vedar: Bo prawda jest taka, ze przegrywy nie chcą się kumplować z innymi przegrywami. No bo w sumie co to niż ciągle rozmowy o gierkach. Przegryw nic nie zyska na przyjaźni z innymi przegrywami
Mówię to oczywiście z doświadczenia