Wpis z mikrobloga

Przyjeżdża do nas prezydent sąsiedzkiego kraju, które zostało najechane przez rosyjskie wojska. Rosjanie grożą regularnie bombardowaniem Warszawy i domagają się wycofania natowskich wojsk poza nasze terytorium. O czym głównie powinni w takich okolicznościach rozmawiać prezydencji PL i UA? O bezpieczeństwie naszego regionu? Według Konfederacji niekoniecznie. Najważniejsza powinna być gospodarka i pamięć historyczna. Bezpieczeństwo nie jest pierwszorzędne. Czy jakiś konfederata może wytłumaczyć, dlaczego bezpieczeństwo nie zostało przez Berkowicza zaliczone do kategorii interesy Polski?

#polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #ukraina
Pobierz jskylark - Przyjeżdża do nas prezydent sąsiedzkiego kraju, które zostało najechane pr...
źródło: 2023-04-06_15h21_05
  • 11
@Kryspin013: ale wy macie nudne życie zeby randoma z wykopu filtrować, ja pier*ole XD

@Godir17: myślisz, żeby mi się chciało onuco? Jak widzę debilny komentarz to zapisuję go sobie w notatkach autora. Potem jak znowu widze debilny komentarz to sprawdzam notatki i elo. Potem takie jednostki jak ty łapią o to srobi ból dupy że ktoś je cytuje xD

Mam np w notatkach o tobie jeszcze dwa twoje komenty z
@Kryspin013: i czy ja łapie ból dupy? Mam swoje poglądy i myślę dokładnie to co napisalem. Kisne z was, że zawsze zlatują się te same konta wspierane takimi, ktore maja góra 3 miesiące i zaczynacie swoją trollowa działalność, , macie memy, statystyki i cytaty na każdą okazje, a czołowe dzbany bez życia jak ty nawet przeglądają randomowe konta mirkow, szkoda na was śliny nawet, nadajecie się do bezpieki XD
Kisne z was, że zawsze zlatują się te same konta wspierane takimi, ktore maja góra 3 miesiące i zaczynacie swoją trollowa działalność

@Godir17: Wow, wszedłem pod wpis gdzie ktoś zacytował polityka k0nfy. Nie wiedziałem, że cytowanie polityków k0nfy to trollowanie.

a czołowe dzbany bez życia jak ty nawet przeglądają randomowe konta mirkow

@Godir17: jakby mi się chciało przeglądać twoje konto to pewnie znalazłbym więcej proruskich wysrywów.