Aktywne Wpisy
Xefirex +189
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
- Jakie to były wskazówki?
- No właśnie nie skończyłem słuchać bo odeszedłem.
#mecz #pilkanozna #heheszki
- proszę?
A te wskazówki to?
- jakie? Co???
Zawsze kisne z tego XD
Sir Alex Ferguson stworzył praktycznie od zera Manchester United, zdobył z nimi 13 mistrzostw Anglii i wygrał dwa razy CL. Wychował piłkarzy typu Giggs, Rooney czy wisienka na torcie czyli Ronaldo.
Co ty w ogóle porównujesz? XD
Niektóre osoby mają w futbolu status legendy za całokształt. Tu nie chodzi o cyferki bo w takim przypadku wychodzi właśnie na to, że Muller>Zidane.
Rl9 z całym szacunkiem bo to jeden z moich ulubionych piłkarzy będzie otoczony kultem w Polsce (słusznie) ale na zachodzie będzie tylko świetnym dostawiaczem nogi
Nie mam absolutnie wątpliwości, że Lewandowski wycisnął nawet nie 100%, a jakieś 500% ze swojej kariery. Nic więcej zrobić moim zdaniem nie mógł, bo od tego statusu, o którym mówisz, dzieli już go nie praca, jaką mógł