Wpis z mikrobloga

Czy żal mi jest ukraińskich julek i karyn, które poprzyjeżdżały do Polski?
Bynajmniej. Mnie jest żal ukraińskich, a przede wszystkim rosyjskich chłopów, którzy wbrew swej woli zostali masowo wrobieni we wzajemne mordowanie się.
Chłopy z dwóch plemion Słowian wschodnich toczą wbrew swej woli bratobójczą rzeźnię, a tymczasem bogaci zachodni cwaniacy liczą zyski ze sprzedaży broni i śmieją się ze słowiańskich frajerów, tak jak śmieją się z Polaków, którzy przyjeżdżają do ich krajów jako tania siła robocza, żeby zap($#ać w fabrykach, budowach i na przysłowiowym zmywaku.

#przegryw #ukraina
  • 18
  • Odpowiedz
Rosja atakuje mniejszego sąsiada po raz n-ty w historii

wbrew swej woli

@prawda_w_moskwie: czy twój ptasi móżdżek ogarnia rozróżnienie między decyzjami dyktatorskiej władzy (która nie znosi sprzeciwu), a wolą poszczególnych obywateli? Poza tym zachód nie po raz pierwszy w swej historii w "białych rękawiczkach" sprowokował konflikt, wpychając chciwe i oślizgłe łapy w nie swój interes
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: a czy twój móżdżek ogarnia, że przeciętny kacap popiera inwazję i nie ma tu żadnego "wrabiania przez zły zachód" - tylko zwykły, odwieczny, lokalny rosyjski imperializm? Chyba nie skoro gadasz o "zachodnich cwaniakach" i walce "wbrew swojej woli". Biedni niemcy też nie chcieli nikogo napadać. Palili w piecach, ale się nie zaciągali
prawdawmoskwie - @ArmageddonPrzeciwBladziom: a czy twój móżdżek ogarnia, że przeciętn...

źródło: c956e68ad270c12df9a10a2e8d4d05284dced51a5c3a4a054ecfe230eaab5234

Pobierz
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: to niech zawraca do domu, jako agresor i okupant piłeczka jest po jego stronie. Niech obali sobie tych złych dowódców i tyranów. W naszym interesie jest tylko perspektywa samoobrony przed nim a nie rozczulanie się.
Oskarek może bije i gnębi anonka, ale ojciec oskarka bił go w domu xD Anon dość tej przemocy, podajcie sobie ręce. Tfu
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom: przeciętny kacap to dla mnie masa napotkanych w necie kacapów mających dostep do szerokiego cyfrowego świata, a i tak mowiących mi że jak skończą z chochłami to przyjdą po nas i urra wróci russki mir. Rosyjskie społeczeństwo jest na wskroś szowinistyczne i widzi nasz region jako swoją własność. Każdy kto spędził z nimi 5 minut o tym wie. Daj se spokój
  • Odpowiedz
Niżnym Nowogrodzie i Moskwie też wg cb mieszkają sami Mongołowie ? XD

@ArmageddonPrzeciwBladziom: sprawdź sobie skąd są brani ruscy którzy jadą na front

Omsk, Czelabińsk, Nowosybirsk, Krasnojarsk to stamtąd są brani poborowi a nie z Moskwy

Moskwa akurat jest wyłączona z poboru (bo jakby na front poszli zwykli ludzie to administracja miejska by padła)
  • Odpowiedz