Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +267
Jeszcze do niedawna mówiłem, że PiS straci poparcie dopiero wtedy gdy Kaczyński zostanie przyłapany na seksie z księdzem. Dzisiaj patrząc na sondaże po aferze w sprawie funduszu sprawiedliwości wiem już, że PiS nigdy nie straci poparcia. Nie ma takiej rzeczy, która sprawiłaby że te 30% żelaznego elektoratu nie zagłosuje na PiS, po prostu nie ma.
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
Mam już dość tej zasranej demokracji i tego, że głos ludzi z tak bardzo wypranym mózgiem jest
enron +306
Starzy mnie wychowali na niepodłego i byłem trzymany pod kloszem więc tak sobie pytam, jak się w życiu żyje bo nie lubię przepychania się i ogólnie byłem miękki, ale chciałbym to zmienić chyba mam sporo potencjału żeby być koszmarem ludzi ale wziąć sobie co chce i jeszcze mnie będą za to chwalić bo ci wszyscy ludzie rywalizują a przyjaciół w sumie nie ma są tylko wspólne interesy. Tylko nie podoba mi się taki zimny świat, serio nie można inaczej czy coś?
Nie myślicie o tym, jak o tym że prosty błąd innego człowieka jak lekarza w szpitalu, albo kierowcy na drodze kończy wasze starania albo mocno wam zakłóca je i naraża na utratę tych pozycji co macie?
#pytanie #zycie #przemyslenia #rozwojosobisty #psychologia #wychodzimyzprzegrywu
Prosta analiza ruchów
Co mogę zyskać?
Co mogę stracić?
Czy mogę pozwolić sobie by to stracić?
Jak to może nie być postrzegane jako cwaniactwo? CHore to jest. Wycwaniacz się tak żeby jak najbardziej być krętaczem ale żeby za to nie beknąć, jak Ty to widzisz. Nie w taki sposób? Co, usprawiedliwiasz to sobie w myślach, czy jesteś niepełnie optymalny w swoim działaniu?
Ale prawda jest, że realia są jakie są. Trzeba się do nich w pewnym stopniu dostosowywać. Ale można się dostosować i działać na miarę swoich możliwości, jednocześnie nadal mając nadzieję i szukając czegoś lepszego.
Ogólnie też ludzie są różni. Dużo jest cwaniaków i drani.