Aktywne Wpisy

#motoryzacja #mechanikasamochodowa
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD
Pamiętacie jak prawaki straszyli wprowadzeniem benzyny E10? I czy samochody 10-30 letnie umarły nagle bo wszystkie uszczelki wyparowały? XD

źródło: bf568f348e194252b27636d27c505de5
Pobierz
footix +66
Dokładnie 20 lat temu, Liverpool wychodzi z szatni przegrywając po pierwszej połowie 0:3... Reszte opowieści wszyscy dobrze znamy. Lubię wracać do tamtego dnia, do tamtego wieczora.
Począwszy od spóźnienia na początek meczu, i już było 1:0. Poprzez emocje kumpla, który w trakcie meczu odwrócił się od Milanu i zaczął kibicować LFC.
W pamięci pałęta mi się wspomnienie z wczesnych edycji LM, gdy Werder Brema wyciągnął 0:3 na 5:3 w meczu LM z Anderlechtem.
Począwszy od spóźnienia na początek meczu, i już było 1:0. Poprzez emocje kumpla, który w trakcie meczu odwrócił się od Milanu i zaczął kibicować LFC.
W pamięci pałęta mi się wspomnienie z wczesnych edycji LM, gdy Werder Brema wyciągnął 0:3 na 5:3 w meczu LM z Anderlechtem.

źródło: z2731266Q,Jerzy-Dudek
Pobierz
W rzeczywistości: proszę stanąć na parking i iść do biura o 9
Ehhh i w ten oto sposób okradziono mnie z dwóch godzin snu
#tulaczkialkusa #przegryw #zycietruckera
źródło: IMG_2905
Pobierz@syn_czlowieczy: Regał na p-------y. Nie widziałeś nigdy?
źródło: Rysunek2-1-563x1024
Pobierzwydaje mi się, że spedytor miał na myśli inny rodzaj załadowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Given to moja pierwsza robota na dużym i w zasadzie mam odniesienie tylko do DAFa którym jeździłem na nauce jazdy, generalnie bardzo fajne auto, mój ma 500 kunia to pod górę idzie jak szalony. Tylko akumulatory trochę małe mam wrażenie, jak stoję 24 to muszę ze dwa razy przepalić auto żeby na rano mieć prąd
A akumulatory niemałe tylko pewnie do wymiany