Wpis z mikrobloga

Serio beka z tych podludzi co wierzyli w tego donejta 10k i 5k. Jeszcze większa beka w tych co wierzyli, że tuczenko trzyma łapę na hajsie lub oskarki z discorda. Wiadomo smalec jest do wszystkiego zdolny ale już ma tak na pieńku z prokuraturą, że na #!$%@? mu kolejny zarzut i wyrok by zarobić 1000 zł (po rozliczeniu z podatku jeszcze mniej, jeżeli gruby się rozlicza) a i tak będzie miał #!$%@? za sonie i znęcanie się nad innymi. Co do oskarków to mogliby sobie też to zabierać na konto na słupa i wypłacać blikiem lub w krypto ale jak mówiłem wcześniej po co ryzykować zarzutem. Jak Mario z Jacą się przekręcą to pierwsze co będzie sprawa dokąd szedł hajs, a Ci co ten hajs zabierali też będą pod lupą.
#danielmagical
  • 4
  • Odpowiedz
  • 0
@ktostam7: przecież Jacek ciągle chodzi #!$%@?, że nie wie ile tego jest i ile mu się należy. Po drugie Mariusz zanim pójdzie do banku żeby to konto odblokować to też minie i prędzej garbaty tam wróci na u2. Po trzecie menelica to jest drugi tucznik i też będzie tą kasę chować przed Danielem
  • Odpowiedz
@S_grubcio: Dokładnie, te dwie kwestie (strach Magicala przed zarzutami i strach Grupy Trzymającej Władzę z Discorda, że ich namierzą po patologii) od początku utrzymywały mnie w pewności, że cała kasa idzie na Mario i miałem bekę z tych wykopowych teorii.
  • Odpowiedz