Aktywne Wpisy

olito +177
Co smiechłem to moje, u znajomego sąsiad z piętra niżej zrobił sobie szafę na klatce. Co prawda na piętro przypada tylko jeden lokal, ale i tak #patologiazmiasta . Czułem się jakbym przechodził komuś przez mieszkanie. #polskiedomy #heheszki #szafa
źródło: temp_file4056495158427012092
Pobierz
Melkovva_ +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Trzeba dopłacić 37k względem wersji bazowej żeby mieć taki luksus jak czujniki parkowanie w samochodzie w 2023 roku xD Chyba p--------e tą mareczkę. 22k dopłaty względem wersji core którą mógłbym jeszcze kupić. Powalone. Skodunia w tej cenie da mi silnik 190 KM z napędem 4x4
#samochody #motoryzacja.
źródło: Zrzut ekranu 2023-03-30 o 21.00.10
PobierzA w ogóle co to jest w tym Volvo, że 4 letnia subskrypcja Google maps ?? (ʘ‿ʘ)
@its_over_for_chlop: Przecież są w Essential. Tylne. Chyba over for chłop co nie umie read.
Tanio już było, u wszystkich.
@JoeGlodomor Nie widziałem w cenniku który jest na jedną stronę a4
@its_over_for_chlop: No ta, ale aut trochę sprzedają, nadal to znacznie, znacznie więcej niż przesył małych danych typu przejazd stamtąd dotąd ze spalaniem X albo weź mi tu trąbnij i mrygnij światłąmi.
V60.
Z niemieckiej trójki albo drogo w specyfkacji (Audi w modelach z ładnie umieszczonym tabletem, nie tym gównem a'la Manta, BMW z bajerami), Mercedes to w środku cygański odpust. Alfa czegośtam nie miała, już nie
@its_over_for_chlop: Najważniejsze to idź i pojeździj. MI pasuje, Tobie nie musi, ja się dosyć długo decydowałem na model.
Co do szyb - w Volvo niby lepsza izolacja akustyczna i wytrzymałość. Nie były drogie, dobrałem ze względu na to