Wpis z mikrobloga

VOLVO xD
Trzeba dopłacić 37k względem wersji bazowej żeby mieć taki luksus jak czujniki parkowanie w samochodzie w 2023 roku xD Chyba p--------e tą mareczkę. 22k dopłaty względem wersji core którą mógłbym jeszcze kupić. Powalone. Skodunia w tej cenie da mi silnik 190 KM z napędem 4x4

#samochody #motoryzacja.
itsoverfor_chlop - VOLVO xD
Trzeba dopłacić 37k względem wersji bazowej żeby mieć tak...

źródło: Zrzut ekranu 2023-03-30 o 21.00.10

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@its_over_for_chlop: lol, to toyota za niecałe 37k euro ma czujniki dookoła, kamerę cofania, czujniki martwego pola. ()

A w ogóle co to jest w tym Volvo, że 4 letnia subskrypcja Google maps ?? (ʘʘ)
  • Odpowiedz
czujniki parkowanie w samochodzie w 2023 roku

@its_over_for_chlop: Przecież są w Essential. Tylne. Chyba over for chłop co nie umie read.
Tanio już było, u wszystkich.

A w ogóle co to jest w tym Volvo, że 4 letnia subskrypcja Google maps
  • Odpowiedz
Przesył danych z kamer to nie są jakieś kosmiczne ilości danych.

@its_over_for_chlop: No ta, ale aut trochę sprzedają, nadal to znacznie, znacznie więcej niż przesył małych danych typu przejazd stamtąd dotąd ze spalaniem X albo weź mi tu trąbnij i mrygnij światłąmi.

Użytkujesz może to auto?

V60.
  • Odpowiedz
@its_over_for_chlop: 2021, póki co jest bardzo dobrze. Szukałem czegoś w okolicach 200 koni, FWD albo AWD, ładne w środku, praktyczne (okolice segmentu D) i dobrze wyposażone. Nie szukałem auta sportowego, do upalania albo ścigania się spod pasów.
Z niemieckiej trójki albo drogo w specyfkacji (Audi w modelach z ładnie umieszczonym tabletem, nie tym gównem a'la Manta, BMW z bajerami), Mercedes to w środku cygański odpust. Alfa czegośtam nie miała, już nie
  • Odpowiedz
@its_over_for_chlop: no 15k za filtr powietrza, bezkluczyk i elektryczne domykanie bagażnika, nieźle. Jeszcze rok temu też się nad V60 zastanawiałem ale za dużo to wszystko wychodziło, dopytaj o koszty przeglądów.
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: możesz rozwinąć mysl? Co mnie to obchodzi przy gwarancji 5 lat? @Xune omg!! Dzięki za tak obszerna odpowiedź. Nagoniłes mnie lepiej niż ludzie w salonie ;) a tak na serio to znajomy ma S60 i wiem z czym to się je. Autka całkiem przyjemne. Ile rabatu dostałes w salonie? Teraz podobno 17% od reki
  • Odpowiedz
Nagoniłes mnie lepiej niż ludzie w salonie ;)

@its_over_for_chlop: Najważniejsze to idź i pojeździj. MI pasuje, Tobie nie musi, ja się dosyć długo decydowałem na model.

Co do szyb - w Volvo niby lepsza izolacja akustyczna i wytrzymałość. Nie były drogie, dobrałem ze względu na to
  • Odpowiedz
@kexus512: Drobne cząstki stałe (PM2,5) stanowią jedno z głównych zanieczyszczeń powietrza wpływających negatywnie na zdrowie. Nasz filtr powietrza skutecznie pomaga w zredukowaniu poziomu lub wyeliminowaniu cząstek stałych PM2,5 z wnętrza Twojego Volvo, przyczyniając się znacznie do uzyskania zdrowego otoczenia w kabinie. Ta zaawansowana technologia, wprowadzona po raz pierwszy na świecie przez Volvo, pozwala zatrzymać w filtrze do 95% tych niezwykle drobnych cząstek, nie pozwalając im przedostać się do kabiny. Poziom
  • Odpowiedz