Śmiesznie się patrzy jak się wstydzi teraz tych swoich 100 ustaw.
W ostatnich tygodniach dużo pan mówi o polityce i gospodarce. Ja chciałbym wrócić do pańskiego projektu sprzed czterech lat - tzw. 100 ustaw Mentzena. Przede wszystkim: dlaczego nie da się już znaleźć w internecie projektów tych ustaw?
Chyba hosting nam wygasł....
I tak nieszczęśliwie się popsuł, że narzędzia umożliwiające dostęp do archiwalnych wersji stron internetowych też nie pomogły odzyskać tych projektów?
Świadomie nic nie usuwałem. A za narzędzia różnych firm przecież nie odpowiadam.
Skoro popsuł się serwer albo wygasł hosting, Wirtualna Polska chętnie pomoże. Jeśli przekaże mi pan projekty tych ustaw w wersji papierowej, to je opublikujemy na naszych serwerach.
Niestety od chwili przygotowania tych projektów dwa albo nawet trzy razy się przeprowadzałem i nie mam ich w szufladach.
Pomijam już resztę p---------a, że on to się z częścią tych utsaw nie zgadzał. No to jak się nie zgadzał to na c--j to promował własnym naziwskiem i na c--j zaniósł do sejmu do podpisania? I to jeszcze takie buble prawne XD
@Kryspin013: Konfederosja chyba liczyła na to że będzie tak jak zawsze. Schowają na chwilę krula, brauna, swoje poglądy i jakoś to będzie. Otóż nie tym razem xD O
@Kryspin013: Konfederosja chyba liczyła na to że będzie tak jak zawsze. Schowają na chwilę krula, brauna, swoje poglądy i jakoś to będzie. Otóż nie tym razem xD
O mentzenie i jego katolibańskich poglądach jest w tej chwili głośno dosłownie wszędzie. Widzę mnóstwo komentarzy, szczególnie młodych kobiet, które oczarowane "podatkowymi gadkami" memcena chciały głosować na konfederację. No ale po głębszym poznaniu tego zamordysty biją się w pierś i mówią, że nie
A kuce dalej będą wierzyć w wolnorynkowe populizmy Mentzena.
@Kryspin013: O ironio to własnie kuce oskarżają polityków z innych partii o bycie populistami. Ja do dzisiaj czekam na jakiekolwiek wyliczenia dotyczące likwidacji podatków czy ich obniżenia. Na takiego kuca jedyne co działa to magiczne słówko "obniżmy podatki". Policzył to ktoś w ogóle? Przypominam że nawet Kulesza wyśmiał pomysły korwina o likwidacji podatków XD
Mam rozumieć, że pozostałe ~100 ustawy trzymali na innym serwerze gdzie akurat im wygasł a ta jedna konkretna czy dwie ustawy już nie? Przecież to z kilometra widać, że ktoś ręcznie pochował tamte pliki XD
@Kryspin013: To jest z tego co widziałem prosta strona na WordPressie. Nie sądzę, żeby komuś od Mentzena się chciało wrzucić pliki na osobny hosting/CDN i z niej linkować do plików. BTW: strona dzisiaj zniknęła z
@Kryspin013: U korwinistów to chyba norma. Pamiętam jakie przeboje miał Korwin ze zrobieniem strony dla swojej fundacji rzekomo pomagającej niepełnosprawnym. Zajęło mu to ładnych kilka lat :)
@jankes83: No kto by pomyślał, że ściąganie punktów poparcia wszelkich szurów, jakie istnieją przez 4 lata, może jednak kiedyś się zemścić. Na przykład, kiedy zechce się do poważnej polityki.
Ja wiem - na pewno nie Mentzele, gdy wymyślił tę genialną strategię po swojej przegranej w Toruniu, która bardzo skrzywdziła jego kruche ego xd
@Kryspin013: tak, tak, nigdzie nie ma. Naprawdę ktoś nie zrobił kopii czegoś nad czym pracował on i inni ludzie ponoć przez trzy lata?
@Wormditt: Z każdej perspektywy wygląda to źle. Gościu nie potrafi zadbać o hosting projektu życa nad którym pracował kilka lat i do którego rzekomo wynają ekspertów a chce zarządzać państwem. Lub druga opcja, mentzen ukrywa swoje poglądy i dlatego p------i kocopoły, że ustawy rzekomo przepadły.
Śmiesznie się patrzy jak się wstydzi teraz tych swoich 100 ustaw.
https://wiadomosci.wp.pl/slawomir-mentzen-jestem-leniwym-lobbysta-6881890123549632a
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka #neuropa
@jankes83: jeszcze lepsza jest ta bajka o u------m hostingu gdzie:
a) strona dalej stoi
b) część plików dalej
@Kryspin013: Konfederosja chyba liczyła na to że będzie tak jak zawsze. Schowają na chwilę krula, brauna, swoje poglądy i jakoś to będzie. Otóż nie tym razem xD
O
@Kryspin013: O ironio to własnie kuce oskarżają polityków z innych partii o bycie populistami. Ja do dzisiaj czekam na jakiekolwiek wyliczenia dotyczące likwidacji podatków czy ich obniżenia. Na takiego kuca jedyne co działa to magiczne słówko "obniżmy podatki". Policzył to ktoś w ogóle? Przypominam że nawet Kulesza wyśmiał pomysły korwina o likwidacji podatków XD
@Kryspin013: To jest z tego co widziałem prosta strona na WordPressie. Nie sądzę, żeby komuś od Mentzena się chciało wrzucić pliki na osobny hosting/CDN i z niej linkować do plików. BTW: strona dzisiaj zniknęła z
@Xianxi: nom, a problem z ponad 100 ustawami był od c---a czasu wcześniej jak strona jeszcze działała. Teraz udają, że to wina hostingu XD
Ja wiem - na pewno nie Mentzele, gdy wymyślił tę genialną strategię po swojej przegranej w Toruniu, która bardzo skrzywdziła jego kruche ego xd
@Wormditt: Z każdej perspektywy wygląda to źle. Gościu nie potrafi zadbać o hosting projektu życa nad którym pracował kilka lat i do którego rzekomo wynają ekspertów a chce zarządzać państwem. Lub druga opcja, mentzen ukrywa swoje poglądy i dlatego p------i kocopoły, że ustawy rzekomo przepadły.