GrzeesiekLBL GrzeesiekLBL 27.03.2023, 15:59:27 52 No dobra, zaczynają wyglądać coraz lepiej ale jeszcze sporo do dopracowana.#pizza #gotujzwykopem #chwalesie źródło: temp_file.png1045759516601962343 Pobierz konto usunięte konto usunięte Szakalio arinkao toodrunktofuck +47 innych
GrzeesiekLBL GrzeesiekLBL 27.03.2023, 16:00:09 via Android 10 jeszcze jedna źródło: temp_file.png2546524413709798472 Pobierz konto usunięte raizo16 mannoroth trzeba_bylo_uwazac maaro +5 innych
xKrissowsky xKrissowsky 27.03.2023, 17:14:00 via Wykop 1 @GrzeesiekLBL: Neapolitana czy classica? GrzeesiekLBL
panKrzysztofKrawczyk panKrzysztofKrawczyk 27.03.2023, 17:34:43 via Wykop 1 zaczynają wyglądać coraz lepiej ale jeszcze sporo do dopracowana.@GrzeesiekLBL: pora chyba odstawić internet, bo po opisie myślałem, że zdjęcie wygenerowane przez AI (-‸ლ) GrzeesiekLBL
j.....7 konto usunięte 27.03.2023, 17:40:02 via iOS 1 @GrzeesiekLBL duzy skok jakosciowy daje piec, inaczej smakuje ciasto z >300 stopni a inaczej ze zwyklego 250 stopni. GrzeesiekLBL
WypiekPeel WypiekPeel 27.03.2023, 17:40:29 via Wykop 1 @GrzeesiekLBL: 8 lat robiłem placki i ta z pierwszego zdjęcia wygląda mega git GrzeesiekLBL
booolooo booolooo 27.03.2023, 17:43:55 via Wykop 5 @GrzeesiekLBL: rozciąganie ciasta do poprawy. I ja też mam ten problem... Lekko dopracowany xD poprzednie pizze to były karykatury twojej źródło: 20230325_135446 Pobierz mannoroth GrzeesiekLBL Iknsg FoorX Alcoholic_Desacrator
booolooo booolooo 27.03.2023, 17:44:55 via Wykop 1 @GrzeesiekLBL: jeszcze ścigam pizze panterkę, ale pół polska pół włoska pizza smakuje lepiej... GrzeesiekLBL
booolooo booolooo 27.03.2023, 17:46:29 via Wykop 0 @jamesbond07: kamień, ok, też tak myślałem przez dwa lata, ale musiałem biscotto kupić....
GrzeesiekLBL GrzeesiekLBL 27.03.2023, 19:48:25 via Android 0 @xKrissowsky w G3 to nie bardzo neapolitana wyjdzie. Chociaż jak dobrze wyrośnie i użyje się mąki caputo to namiastkę da się złapać
GrzeesiekLBL GrzeesiekLBL 27.03.2023, 19:49:35 via Android 0 @booolooo oj tak. ale to dlatego że zamiast pożarnej caputo została mi jakas gotowa mieszanka i ona bardzo dziwnie się zachowywała
Prim0 Prim0 27.03.2023, 20:44:08 via Wykop 0 @GrzeesiekLBL: Wygląda ogólnie strasznie, z moją robimy dość często domową pizze i tak źle nie wyglądała żadna. Mam nadzieje że tego nie sprzedajesz
bidzej bidzej 27.03.2023, 20:59:47 via Wykop 0 @GrzeesiekLBL: no rzeczywiscie średnie, ale ja ci pomogę, daj, zjem.
macabrankov macabrankov 27.03.2023, 21:53:36 via Wykop 1 @GrzeesiekLBL: Jak masz G3 to moduj, przynajmniej termostat. Naprawdę jest różnica jak osiągniesz 450 stopni, bo ta pizza wygląda jakby była katowana ze 4 minuty, pomarańczowa jak Doda w roku 2000 GrzeesiekLBL
GrzeesiekLBL GrzeesiekLBL 28.03.2023, 04:42:48 via Android 0 @macabrankov nawet nieco więcej niż 4. właśnie myślę czy warto inwestować 400-800pln w mody czy może kupić coś innego ?
bidzej bidzej 28.03.2023, 07:02:03 via Wykop 1 @GrzeesiekLBL: ja się tylko do jedzenia zgłosiłem :> GrzeesiekLBL
xKrissowsky xKrissowsky 28.03.2023, 07:03:43 via Wykop 1 Jak planujesz robić tylko classice to nie ma sensu wydawać hajsu. Classica lubi mniejszą temp. niż neapolitana Jakie miałeś czasy TO i TK dla bloku i kulek? jakie hydro? Czego używasz do podsypki. Na pewno gdzieś jest coś do poprawy bardzo tanim kosztem :D trenuj trenuj i Ci się uda. GrzeesiekLBL
#pizza #gotujzwykopem #chwalesie
@GrzeesiekLBL: pora chyba odstawić internet, bo po opisie myślałem, że zdjęcie wygenerowane przez AI (-‸ლ)
Jakie miałeś czasy TO i TK dla bloku i kulek? jakie hydro? Czego używasz do podsypki. Na pewno gdzieś jest coś do poprawy bardzo tanim kosztem :D
trenuj trenuj i Ci się uda.