Wpis z mikrobloga

Szczepionka Pfizera dostaje się do krwioobiegu i ląduje w wątrobie, śledzionie, nadnerczach, jajnikiach, tarczycy...

Pfizer o tym wiedział, stworzył obszerny dokument w styczniu 2021 !!!

a jak ktoś słuchał "ekspertów" z TV i "wierzył w naukę" to do dziś myśli że preparat zostaje w mięśniu w miejscu wkłucia...

polecam znalezisko:
https://wykop.pl/link/7054237/rzadowe-dane-dot-biodystrubucji-szczepionek-w-australii-na-moment-21-01-2021

strona 45 tego dokumentu:
https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2389-06.pdf
i omówienie dokumentu przez Dr Campbela
https://www.youtube.com/watch?v=fVNFFtmb9gA

#koronawirus #covid19 #bekazcovidian
  • 41
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: Nie no bez jaj...
Ja sam sceptycznie podchodziłem do tych teorii o szkodliwości tych szczepień i bardziej liczyłem że to był zwykły skok na kasę jak pojawiła się covidowa panika to bardziej stawiałem że wyprodukują nawet praktycznie niedziałające gówno i dopuszczą tylko dla kasy a ogłoszą że działa świetnie przy wsparciu opłaconych eurokratów i rządów. Już po panice z 2020 i dyskusji czy będą szczepienia wiedziałem że będą bo
  • Odpowiedz
@Pieniek1991:
prawda że ciekawe? :)
a do tego wychodzi że mężczyźni w wieku 15-24 lata po szczepieniu mają 20-30 razy wyższe ryzyko zapalenia mięśnia sercowego niż po covidzie! (patrz film który wrzucił @Awers) kolejny punkt gdzie propaganda kłamała w żywe oczy...

jak w 2021 uważałem że nie ma sensu szczepienie ozdrowieńców, nie ma sensu szczepienie dzieci bo nie ma długofalowych danych i MOŻE się okazać po latach że jednak coś z tymi preparatami
  • Odpowiedz
to teraz się okazuje że ONI wszyscy od początku wiedzieli że z tymi preparatami JEST coś nie tak a i tak napędzili machinę przymusu...

@Adam_Prosty: I pytanie czy tylko dla kasy czy poza kasą także czegoś więcej... I czy zrobili to z premedytacją czy dla samej kasy mieli wszystko pozostałe w dupie.

straszne to!

@Adam_Prosty: A żebyś wiedział. Jako że cała moja rodzina poza mną zaszczepiona 3 dawkami
  • Odpowiedz
dostaje się do krwioobiegu i ląduje w wątrobie, śledzionie, nadnerczach, jajnikiach, tarczycy...

@Adam_Prosty: jak zjesz jabłko to zachodzi ten sam proces

do dziś myśli że preparat zostaje w mięśniu w miejscu wkłucia...

Nie wiem skąd ten nonsens, ale praktycznie każda szczepionka musi się dostać do układu krwionośnego. Sars-cov nie rozwija się w mięśniach xd
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty chłopie nie tutaj z tym. Tu możesz dać poradnik dla przegrywa jak poderwać kobiete. Zbyt wielu sie zaszczepiło, by im teraz pokazać czym jest szczepionka. Oni wierzą, że dzięki szczepieniu przeszli chorobę bezobjawowo, lekko a bez niej wylądowaliby pod respiratorem od handlarza bronią, które nawet nie działały. Ewidentny skok na kase, ale głupcy tego nie widzą.
  • Odpowiedz
Nie wiem skąd ten nonsens, ale praktycznie każda szczepionka musi się dostać do układu krwionośnego. Sars-cov nie rozwija się w mięśniach xd

@gtk90: ale Ty skończyłeś chociaż 3 klasy podstawówki? :)

typie mRNA miało:
- wniknąć w komórki mięśniowe w
  • Odpowiedz
Ewidentny skok na kase, ale głupcy tego nie widzą.

@Zarzutkkake: no właśnie ja im pokazuję :)
w 2023 okazało się że każdy punkt szczepionkowej propagandy to kłamstwo, wszystko w co wierzyli "wieczący w naukę" było zwyczajnym perfidnym kłamstwem- nawet bardziej niż "szury" to mówiły!

skala CYRKU jaki został odstawiony w 2020 dopiero teraz jest idealnie widoczna, jak już emocje opadły a co tydzień na światło wychodzą nowe fakty jak ten
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: a jakie są konsekwencje zdrowotne tego że ta szczepionka rozchodzi się po organach wewnętrznych, na serio pytam bo szczepilem się ale tylko po to żeby leciec samolotem.
  • Odpowiedz

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

w 2023 okazało się że każdy punkt szczepionkowej propagandy to kłamstwo, wszystko w co wierzyli "wieczący w naukę" było zwyczajnym perfidnym kłamstwem- nawet bardziej niż "szury" to mówiły!

@Adam_Prosty: Ja najbardziej lubię punkt 7 z tej słynnej rządowej ulotki. Jak mi rodzinka odpowiadała jak ich szczepili taśmowo i następny proszę a sam codziennie nad morzem w 2021 widziałem taśmowe szczepienie jednodawkowym Johnsonem w punkcie szczepień w postaci budy z paździerza postawionej na płytach chodnikowych. Czasami potrafiła się chybotać jak ludzie wchodzili. xDDD A jak kolejka się rozeszła to szczepienia nadal były tylko jednodawkowy Johnson się skończył więc innych nie chcieli bo chodziło tylko o certyfikat. xD Jakby nie cyrk w TV i te certyfikaty to zaszczepienie pewnie byłoby na poziomie grypy taki straszny był ten wirus. xD

skala CYRKU jaki został odstawiony w 2020 dopiero teraz jest idealnie widoczna, jak już emocje opadły a co tydzień na światło wychodzą nowe fakty jak ten że pfizer od stycznia 2021 wiedział że mRNA radośnie sobie ląduje w
Pieniek1991 - >w 2023 okazało się że każdy punkt szczepionkowej propagandy to kłamstw...

źródło: 59015d2a-eb0c-447a-a43e-cd6c53442d75

Pobierz
  • Odpowiedz
@gtk90:

Nie wiem skąd ten nonsens, ale praktycznie każda szczepionka musi się dostać do układu krwionośnego. Sars-cov nie rozwija się w mięśniach

co to za szuryzm, przecież wiadomo że szczepionka na covid zostaje w miejscu wkłucia, proszę poczytać mity na temat szczepień ze strony
  • Odpowiedz
Ja najbardziej lubię punkt 7 z tej słynnej rządowej ulotki.

@Pieniek1991:

osobiście znam covidiotę który +/- pół roku po drugiej dawce mając pierwsze objawy covida poszedł się szczepić trzecią dawką...
Typ zaszczepił się mając objawowego civida! przeżył... ale kogo tam w punkcie zaraził to jego :)
  • Odpowiedz
banuj te szury z wątku bo nie mogę na nich patrzeć

@hansschrodinger:
ale ja lubię jak lemingi "myślą" że mają coś mądrego do powiedzenia :)

Dwa lata temu z dumą pokazywali kod QR (uznając że to oznaka wyższości intelektualnej i odpowiedzialności obywatelskiej LOL) i wyzywali od szurów, płaskoziemców po trzech kalsach podstawówki, każdego kto nie przyjął dobrowolnego preparatu i pisał dlaczego tego nie robi...
a teraz takie misie swoją argumentacją
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: Na wykopie mamy ananaska co 2 razy miał covid po ~6 miesiącach od szczepienia w postaci kataru i kaszlu i teraz był po czwartą dawkę a raz z covidem w postaci kataru i kaszlu wraz żoną wydzwaniał po sanepidach i w końcu zdzwonił do Ministerstwa Zdrowia gdzie go chyba dla jaj przełączali po wydziałach żeby koledzy też się pośmiali. Taki typek co uważa że ludzie to debile. ;) Czasem
  • Odpowiedz