Aktywne Wpisy

Tynka02 +63
Ej a może skoro już wyciągamy brudy historyczne to przypomnimy sobie o mordercy burym (tym od mordowania Polaków a nawet dzieci z okolic Białegostoku) czy też o wielkiej idolce narodowców tzw. Ince co jest słynna z tego że uciekła z domu luzować szparę i napadać na okolicznych rolników razem z mniej znanym bandytą.
Największym żartem w tym wszystkim jest to że okolice Białostocczyzny usiane są grobami partyzantów ginącymi z rąk Niemców jak
Największym żartem w tym wszystkim jest to że okolice Białostocczyzny usiane są grobami partyzantów ginącymi z rąk Niemców jak

Tywin_Lannister +86
Jedna z największych czystek etnicznych w historii. Rzeź, w której chodziło tylko o to, żeby wybić jak najwięcej Polaków, w jak najbardziej bolesny i makabryczny sposób.
Tymczasem taki palant odpali Twittera, stworzy debilną metaforę i sprowadzi całą dyskusję do klasycznej sraki, jaką jest w tym kraju PiS vs. PO xd Nie wiem, jakim cudem on zrobił taką karierę z tym gwoździem w mózgu.
Podobny poziom prezentują zresztą ci, którzy zarzucają wspierającym Ukrainę
Tymczasem taki palant odpali Twittera, stworzy debilną metaforę i sprowadzi całą dyskusję do klasycznej sraki, jaką jest w tym kraju PiS vs. PO xd Nie wiem, jakim cudem on zrobił taką karierę z tym gwoździem w mózgu.
Podobny poziom prezentują zresztą ci, którzy zarzucają wspierającym Ukrainę

#elektryka #agd
@ewataewa: jak lepsza listwa to wybije w niej bezpiecznik. Jak gorsza, to może zacząć się palić:)
Są przedłużacze 3680W np.
https://allegro.pl/oferta/przedluzacz-pojedynczy-plaska-wtyczka-kabel-1-5m-11734367298
On nie powinien sie spalić
Było ok bo pewnie żelazko nie przekraczało akurat poboru mocy powyżej tych 2300 W
U mnie w domu na przykład rodzice mieli zawsze podłączony piekarnik do jakiegoś randomowego przedłużacza ze strychu i przez wiele lat było wszystko w porządku, ale pewnego dnia wystarczyło, że piekarnik zaczął pobierać więcej mocy niż przedłużacz był w
proszę bardzo. Przewód 1.5mm2. Do około 3500 wat pracy ciągłej
https://mediamarkt.pl/komputery-i-tablety/przedluzacz-philips-spn5140yc-60?gclid=Cj0KCQjw2v-gBhC1ARIsAOQdKY3CGjy-j70Kr1A5uhCpPVVcgJNMYBBCwGS88wMCgamRbj0qHSg1CWwaAgGMEALw_wcB&gclsrc=aw.ds