Wpis z mikrobloga

Ostatni odcinek to taka porażka.

Pierwsze odcinki mi się bardzo podobały, ale oni skupili się na jakichś głupotach zamiast poświęcić czas na ważne rzeczy.
Ostatni odcinek nie dość że był krótki to jeszcze sceny walki były beznadziejne.

Żałuję że obejrzałem a oglądałem w tym roku już kilka słabych filmów i seriali i tego jedynego żałuję, nawet lotr od amazonu mi się bardziej podobało.
#thelastofus
  • 6
@PonuryBatyskaf: miałem coś ale zapomniałem jak sobie przypomnę to napiszę. Obecnie oglądam rzym a później pooglądam spartakusa te dwa też polecam, średnie seriale dla niezbyt udanego wykopka jak ja :P

PS.
Po chwili sobie przypomniałem jeden. Halo, nigdy nie grałem serial dla mnie był średni ale całkiem do ok do obejrzenia.
PSS.
Znowu sobie przypomniałem, THE EXPANSE
@Uuroboros: Expanse właśnie oglądam. Jestem na 7 odcinku I sezonu. Bardzo dużo dobrego słyszałem o tym serialu, ale jak na razie jest po prostu ok, bez szału. Prędzej obejrzałbym sobie Rzym. Dzieki wielkie za polecenie. ps. Jeśli lubisz Stephena Kinga, to polecam serial Castle Rock. Są dwa sezony, na początku wydaje się że opowiadają odrebnę historie, ale później się wszystko łączy w całość. Naprawdę, dawno nie widziałem nic tak wciągającego, intrygującego