Aktywne Wpisy
ComFort +12
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.9% (967)
- nie 27.1% (360)
eastbors +8
Używanie tylko chłopskiego rozumu i posiadanej wiedzy gminnej nigdy nie prowadzi do niczego dobrego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@yahoomlody: zesrana xD Dolewanie to nie wymiana, przecież kropielnice są praktycznie zawsze przymocowane na stałe, albo w ogóle są jakimiś wielkimi figurami, chcesz powiedzieć, że przychodzi kościelny z pompą i odsysa pozostałą wodę? Czy ścierką wyżyma do wiadra? I co potem z tą "brudną" wodą robią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yahoomlody: dlaczego woda święcona, która pozbawiona jest bakterii i innych odpadów, miałaby być wymieniana?
@juin: troche to. Akurat bakterie kałowe są prawie wszędzie w publicznych miejscach, nawet na bułkach w Biedronce. Istotniejszą informacją jest ich ilość, gdzie po przekroczeniu pewnego progu mogą u postronnych osób wywołać fontannę z dupy.
Integralna czescia ludowej religii jest bezmyslnosc i bezrefleksyjnosc polaczona z mechanicznie wykonywanymi rytuałami.
Stad tez ciezko powiedziec co ci ludzie faktycznie mysla, i czy w ogole o tym mysla.
Do tego pewna ich czesc o tych bzdurach sobie przypomina dopiero wtedy kiedy jest okazja by je jakos koniunkturalnie wykorzystac (tak jak to bylo ostatnio gdy mozna bylo publicznie zamanifestowac uwielbienie dla Papy niezaleznie od tego jaką mendą się na codzien