Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +1
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
1. Udaje, że hejterski donos dał mu pretekst do nagrania odcinka. Super video bulwo.
2. Sam fakt przyznania, że donos zadziałał to woda na młyn hejterów.
3. Ale utyty jeszcze przyznaje, że to nie pierwszy raz, czyli większa zachęta.
4. Żeby było tego mało sam wskazuje za co można wysłać donos, dając okazję do wyszukania kolejnych fragmentów z różnymi przewinieniami.
Byle tak dalej.
#odyn
Będzie zabawnie jak się okaże, że zrobi busa, a tutaj trzeba będzie kierowcy szukać bo prawko zabrane za przewinienia.
@zdrajczyciel: typowy tęczowy hejter Odyna
Komentarz usunięty przez moderatora