Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +8
#inwestycje #gospodarka #nieruchomosci #gielda #inflacja
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?
Jak się czujecie polaczki z tym, że Roksana Węgiel w wieku 17 lat została milionerką a w wieku 18 lat kupiła 2 mieszkania? Zwykli Polacy muszą spłacać kredyt przez 30 lat, a gówniara celebrytka ledwo szkołę skończyła i jest ustawiona!!! Skąd ona miała na to pieniądze?

Nehro +65
#ukraina #konfederacja #rosja #orban #wegry
@pal95: Na to wygląda, że tak. Ta wojna pokazuje kto jest sojusznikiem a kto wrogiem.
@pal95: a skąd! Wystąpią o Podkarpacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"To wojna między Słowianami, nie nasza" to chyba oficjalne stanowisko budapesztańskiego reżymu :)
@SpaceMonkey: To może wróć do szkoły...
Dobre stosunki Polsko - Węgierskie sięgają początków dynastii Piastów. Często mieliśmy wspólnych władców lub byli oni spokrewnieni. Również wśród Jagiellonów, a nawet nasz trzeci król elekcyjny, jeden z najbardziej cenionych Polskich władców Stefan Batory był Węgierskim Szlachcicem. Często wspólnie prowadziliśmy wojny, np. z
Ja #!$%@?, brak mi słów. Wpis OP jest na temat Węgier które pewnie sprzedałby nas Ruskim przy
@SpaceMonkey: W pierwszym zdaniu piszesz o Turkach nieuznających zaborów. W drugim o braterstwie Polsko - Węgierskim i to wcale nie dotyczy historii a wpisów w internecie...
Jeszcze sobie wymyślasz o jakie
kulcie węgierskiego braterstwa, sam mnie zacytowałeś i to dwa razy.
Jak na razie to ty sobie wymyślasz
nawet lepiej
@LJBW603: No, nie to co PO i Niemcy, nasz prawdziwy bratni naród, co nie?
/przynajmniej orban i spka