Aktywne Wpisy

whitewolfik +363
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z

thority +1976
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
Pytam w kontekście tego, czy jak pojadę tam z telefonem i zrobię sobie speed test na kartach u różnych dostawców to będzie to mniej więcej to co uzyskam routerem, czy jednak router wzmocni sobie ten sygnał i można oczekiwać odrobinę lepszych efektów niż w telefonie.
Mój telefon z Orange łapie tam słabe LTE / średnie 3G ale podobno jest lepszy sygnał z innych sieci i mam to zamiar testować, więc pewnie max na co mogę liczyć to średni zasięg LTE co może wystarczy do jako tako sprawnego przeglądania internetów.
#internet #lte #5g #siecikomorkowe
A co do operatorów polecam beta.btsearch.pl i sprawdź który ma najbliżej nadajnik.
Co do BTSów, sprawdzałem i teoretycznie T-Mobile jak i Orange mają w praktycznie tym samym miejscu nadajniki, ale wstępnie wychodzi, że T-Mobile mimo wszystko odbiera lepiej.
Nieznacznie dalej są też Plus (+Aero2) oraz Play więc teoretycznie muszę przetestować wszystkie sieci, bo różnice od BTSów są niewielkie niezależnie od sieci, ale podejrzewam że poziom połączenia mimo wszystko może się różnić (tak jak to ma