Aktywne Wpisy
suleD +135
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Igrekpl +59
Po półtora roku od założenia mojego 125L akwarium, choroba zaczęła postępować, i właśnie w mieszkaniu zameldował się drugi baniaczek o pojemności 400L ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę zdjęcia jak będzie gotowe :D #akwarystyka
#ukraina #wojna #polska #historia
I widzę, że jesteś jednym z tych, którzy chcą przepychać narrację, której dotyczył mój wpis.
Komentarz usunięty przez moderatora
@RazumichinZiK: chłop co zrobił badanie socjologiczne na podstawie plusów na portalu ze śmiesznymi Rumunami XD
To, że są ludzie, którzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem i sobie wiele rzeczy ubzdurali nie zaprzątając sobie głowy szczegółami to nie żaden dowód- dowodem by były konkretne cytaty i linki, jeszcze ich porównanie ilościowe. Wątpię aby ktokolwiek tu robił coś takiego. A wyżej masz wypowiedź @ZarazCieZjem, którą sam plusjujesz i która ładnie pokazuje poziom dyskusji, wiedzy
No i miałem rację.
Zresztą, te 540 osób nie zaplusowało mojego komentarza "bo tak", tylko dlatego, że zwyczajnie widzieli takie obrzydliwe wpisy.
1. Wymyśliłeś sobie chochoła, że ktoś usprawiedliwia rzeź wołyńską tym, że "ukraińców źle traktowali" i tym samym przenosi winy na ofiary. Nie dałeś najmniejszego dowodu na swoje twierdzenie a piszesz o tym jak po powszechnym zjawisku.
2. Nie dałeś dowodu na powszechność tego zjawiska
3. Twierdzisz, że dzieje sie to coraz częściej- znowu bez dowodu
4. Twierdzisz, ze