Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

sihil +155
Jeszcze 2-3 lata temu moja śmierć byłaby dla wszystkich szokiem, a ja miałbym świadomość, że przynajmniej odchodzę z honorem. Miałem myśli samobójcze już w wieku 14 lat, do 20stki wmawiałem sobie 'może będzie lepiej, warto poczekać choćby z czystej ciekawości'. Dziś lvl 22, moja ciekawość jest w pełni zaspokojona. Teraz byłby to zwykły akt tchórzostwa, który raczej nikogo by nie zdziwił.
Część z was na tych smutnych tagach marzy o cofnięciu się
Część z was na tych smutnych tagach marzy o cofnięciu się
Na pewno jedną z przyczyn jest tutaj brak transmisji w otwartej telewizji. I tutaj chciałbym wrócić do finału tegorocznego finału LM. Wpadłem na szalony pomysł. Jesli co najmniej jedna polska drużyna zagra w tym meczu, Polsat powinnien go transmitować na otwartej antenie. Tylko pewnie nie ma tego w planach :) Dlatego trzeba zrobić akcję w mediach społecznościowych, skontaktować się z ludźmi, którzy mają odpowiednie zasięgi i zachęcić Solorza-Żaka do zmiany planów. Ale ja nie mam żadnych mediów społecznościowych, stąd ten post tutaj. Pomożecie?
#siatkowka
Owszem, wiele osób mogłoby zapomnieć o dwukrotnej wygranej piłkarskiej LM (sam nie wiem, kto ją wygrał w zeszłym roku ( ͡º ͜ʖ͡º)), ale przynajmniej media trąbiłyby o tym przez cały tydzień.
@Ice_Glaze: Możesz rozwinąć?
Skracając to do jednego zadnia. Pol$zmat prócz pokazywania meczy nie robi nic więcej - promocja? zapomnij.
@groman43: To jest najwiekszy problem. Jakby chociaz raz na jakis czas jakis hitowy mecz puscili na jakims polsacie to by juz duzo zmienilo w swiadomosci ludzi.
Sam nie mam polsatu sport i musze ogladac w internecie. To skoro ja musze sie meczyc i dodatkowy wysilek w to wkladac to osoba, ktora nie interesuje sie siatkowka nawet nie ma okazji sie nia zainteresowac.
A fakt,