Aktywne Wpisy
jestemtunew +363
wieszjo +5
[I tura] ROZPOCZYNAMY OFICIALNE WYBORY NA REPREZENTANTA WYKOPU NA GALI BITA ŚMIETANKA! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- - -
Wygra wykopek który uzyska min 50% głosów, jeśli w I turze nikt nie osiągnie takiego wyniku do II tury awansuje 2 wykopków z najlepszym wynikiem.
- - -
KRÓTKI OPIS KANDYDATÓW
1. @Teemcio - 22 lata, 181 cm, 101 kg, głównie siłownia i rzadko rekreacyjny boks
2. @quaz2020 -
- - -
Wygra wykopek który uzyska min 50% głosów, jeśli w I turze nikt nie osiągnie takiego wyniku do II tury awansuje 2 wykopków z najlepszym wynikiem.
- - -
KRÓTKI OPIS KANDYDATÓW
1. @Teemcio - 22 lata, 181 cm, 101 kg, głównie siłownia i rzadko rekreacyjny boks
2. @quaz2020 -
Który wykopek ma walczyć jako reprezentant wykopu na Bitej Śmietance?
- 1. @Teemcio 10.0% (22)
- 2. @quaz2020 1.4% (3)
- 3. @odyn88 42.7% (94)
- 4. @LewitujacyBanan 3.2% (7)
- 5. @meowUwU 4.1% (9)
- 6. @BezbronnyZydek 10.0% (22)
- 7. @heatblast1221 20.5% (45)
- 8. @jacob77 8.2% (18)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na pewno jedną z przyczyn jest tutaj brak transmisji w otwartej telewizji. I tutaj chciałbym wrócić do finału tegorocznego finału LM. Wpadłem na szalony pomysł. Jesli co najmniej jedna polska drużyna zagra w tym meczu, Polsat powinnien go transmitować na otwartej antenie. Tylko pewnie nie ma tego w planach :) Dlatego trzeba zrobić akcję w mediach społecznościowych, skontaktować się z ludźmi, którzy mają odpowiednie zasięgi i zachęcić Solorza-Żaka do zmiany planów. Ale ja nie mam żadnych mediów społecznościowych, stąd ten post tutaj. Pomożecie?
#siatkowka
Owszem, wiele osób mogłoby zapomnieć o dwukrotnej wygranej piłkarskiej LM (sam nie wiem, kto ją wygrał w zeszłym roku ( ͡º ͜ʖ͡º)), ale przynajmniej media trąbiłyby o tym przez cały tydzień.
@Ice_Glaze: Możesz rozwinąć?
Skracając to do jednego zadnia. Pol$zmat prócz pokazywania meczy nie robi nic więcej - promocja? zapomnij.
@groman43: To jest najwiekszy problem. Jakby chociaz raz na jakis czas jakis hitowy mecz puscili na jakims polsacie to by juz duzo zmienilo w swiadomosci ludzi.
Sam nie mam polsatu sport i musze ogladac w internecie. To skoro ja musze sie meczyc i dodatkowy wysilek w to wkladac to osoba, ktora nie interesuje sie siatkowka nawet nie ma okazji sie nia zainteresowac.
A fakt,