@Jariii: już tłumaczę: jeżeli święty papaj coś robił złego i 1000000 ludzi widziało w nim cudoczłowieka a później dowiadują się że święty papaj jednak nie taki fajny jest to pokrętnie część stwierdzi że "jak papaj tak robił to ja tyż będę" Więc d0pa cicho tam lewaqu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jariii: chodzi o to, że jeżeli ktoś uznawany za autorytet powie 'lubie placki' to normalizuje lubienie placków. Coś jak np. w grupie szkolnej masz kogoś popularnego, lubianego i w ogóle lider i alfa i powie, że kolekcjonuje np. figurki warhammera to ludzie będą bardziej skłonni akceptować ludzi zbierających figurki warhammera skoro nawet 'autorytet' to lubi.
@Jariii ty nie, ja nie, mój kolega nie, ale Krzysiu p---b który od małego męczył koty może się tym zainteresuje i powie, a c--j jebne babci młotkiem i usmaże z niej kotleta xD
Korwin p------i jak zawsze bo to jest gdybanie i wysnuwanie scenariuszy z d--y. Jednak ludzie mają tak że autorytety pchaja ich do pewnych zachowań i chyba oto chodzi.
Można podejść do tego inaczej każdy ujawniony p-----l celebryta który
@Jariii: czyli jak w końcu ujawnią dowody na pedofilię JKM, to 10 kuców zacznie molestować dzieci, bo w sumie skoro robił to autorytet, to oni też mogą. Dlatego nie wolno ujawniać dowodów na pedofilię JKM. Logika! czego nie rozumiesz, lewaku.
#neuropa #4konserwy #korwin #p-------a #jp2 #heheszki
źródło: 473c92d562e491d9aad27b9cedbd322ff0e5ff7fc6c08dc5af07de87ce61900a
Pobierzjeżeli święty papaj coś robił złego i 1000000 ludzi widziało w nim cudoczłowieka a później dowiadują się że święty papaj jednak nie taki fajny jest to pokrętnie część stwierdzi że "jak papaj tak robił to ja tyż będę"
Więc d0pa cicho tam lewaqu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To proste, jeśli jakiś autorytet np k---a nie wiem Pudzian xD w-------a g---o to jak to ujawnisz to 10 osób więcej będzie w--------c g---o xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Korwin p------i jak zawsze bo to jest gdybanie i wysnuwanie scenariuszy z d--y. Jednak ludzie mają tak że autorytety pchaja ich do pewnych zachowań i chyba oto chodzi.
Można podejść do tego inaczej każdy ujawniony p-----l celebryta który
Logika! czego nie rozumiesz, lewaku.