Aktywne Wpisy
matluck +212
Minieri +84
Dzisiaj na nocce na stacji paliw 2 nietypowe sytuacje:
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący
Dzień zapowiadał się dość zwyczajnie, wybierałem się na pewien dwór, który zresztą niebawem będzie opublikowany. Było dość pochmurnie, i w sumie wietrznie, przeklinałem sam siebie że mogłem wziąć grubszą kurtkę. Jadąc pewną główniejszą trasą na lewo zamajaczyła się stacja paliw, tylko jakaś taka bez życia. Auta na niej ani jednego, wejścia pozakratowywane. Zaznaczyłem punkcik w nawigacji, nazwałem go “Opuszczona stacja paliw”. Wejdę jak będę jechał z powrotem.
Czytaj dalej tutaj
Zaobserwuj tag #turystykaniecodzienna
Wpadnij na Fb, czyli tutaj, oraz na instagrama, czyli tu
Miło będzie jak zapiszesz się na newsletter po tym linkiem
#urbex #podroze #turystyka #blog #zwiedzanie #opuszczone #urbanexploration #urbexpolska #zapomnianemiejsca #fotografia #kujawskopomorskie #paliwo #moya #cpn #stacjapaliw #