Wpis z mikrobloga

Mam paradoksalne uczucie bo jednocześnie chcę dziś iść na siłownię i nie chcę. W tym tygodniu mam takie lżejsze treningi bo już czułem, że ciało jest lekko wyeksploatowane i trzeba dać mu odpocząć. Sęk w tym, że takie delikatne machanie jest mało satysfakcjonujące, w zasadzie to w ogóle nie jest satysfakcjonujące XD Mnie psychicznie rozpierd@la, chciałbym, żeby na treningu był OGIEŃ (#pdk). W ogóle ostatnio jestem jakoś bardziej pobudzony więc może to po części przez to.
Ostatecznie pójdę i tak, ale porobiłbym coś, żeby poczuć chociaż przez chwilę, że ten trening jest dla mnie pewnym wyzwaniem. Cardio odpada. Może zrobię jakieś interwały. Rozciąganie chyba też sobie już odpuszczę do końca tygodnia. Takie właśnie jest życie gymcela.
#przegryw #mikrospierdoksy #mikrokoksy
Mlody_jeczmien - Mam paradoksalne uczucie bo jednocześnie chcę dziś iść na siłownię i...

źródło: si6g662efme91

Pobierz
  • 7
@snickersfgh: Zrobiłem już w tym tygodniu 30min biegania na prawie pełnej piździe a wczoraj ponad 10k kroków. Chcę dać odpocząć nogom bo ostatnio to cały czas praktycznie je czułem między treningami. Zrobiłem siady to już wieczorem je czułem. Dzień odpoczynku a później bieganie i znowu dzień odpoczynku dla nóg i znowu nogi XD.
Z rozciąganiem to też jest tak, że miałem wrażenie, że mam trochę nadwyrężone mięśnie ostatnio. Zazwyczaj robię dwa