@oscar38: Skąd to odważne założenie, że popychadło ma cokolwiek do gadania w kwestii bazyliki? On tam jest służącym uniwersalnym i kiblowym w szczególności. Służy też do regularnego jego #!$%@? i trzymania w ryzach warzywniaka.
@Savage2999: dlatego tak spieszno miśkowi do zakupu tabernakulum. Jak będzie tabernakulum to Jezus zajmie całą posiadłość przez zasiedzenie Domu Bogomyślego.
@defensor-fidei: Jakżeby Zbyszko z Bogdańca starej prukwy nie przyjął pod strzechę? Skoro opiekuje się i przechowuje psychicznie chorego kuzyna Michasia, to i dla starej cioty znajdzie się miejsce w gnieździe!
@Pan_Precz: @Pan_Precz Nie jestem pewien czy miedzy Łysym i jego bratem jest faktyczna kosa. Raz Misio powiedział żze on się "burzy" - tak to zapamietałem, chyba tak to było. Ale w innym miejscu sugerował, że są dogadani. Niestety nie pamietam gdzie. Możecie jeszcze sporo na to poczekać. Jakby rzeczywiscie miał cos przeciw, już by chyba cos robił. Pamietam, że duży kryzys miał być z Bałembą. Nazwał go chyba diabłem czy coś.
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
Pamietam, że duży kryzys miał być z Bałembą. Nazwał go chyba diabłem czy coś.